Стъклено АРТ пано - Пейзаж в града

30 х 30см
Код glass12
5.00
694

Стъклено АРТ пано – Пейзаж в града
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 4 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Пейзаж в града?

Стъкленото АРТ пано "Пейзаж в града" е вълнуващ подарък, който ще зарадва всяка специална жена във вашето сърце. Това уникално изкуство съчетава елегантност и живописни детайли, представяйки градски пейзаж в невероятно наситени цветове. Ярките оттенъци на жълто, синьо и кафяво създават игра на светлина и сянка, което оживява атмосферата на градския пейзаж. Този арт пано е израз на съвременно изкуство, което съчетава традиционните методи с модерния стил.

С майсторски изработени детайли, паното въздейства със своето визуално въздействие и ще бъде перфектно допълнение към интериора на дома или офиса. Той може да бъде изключителен подарък за рожден ден, юбилей или друг специален повод, който заслужава да бъде отбелязан. Този изразителен подарък ще допринесе за усещането за красота и вдъхновение на всеки, който го получи.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Тази изящна стъклена картина с градски пейзаж е перфектен подарък за жена, която цени изкуството и естетиката. Нейните ярки и наситени цветове, комбинирани с уникалния стил, я правят идеален подарък за рожден ден, юбилей или специален повод. Този арт панел ще допълни интериора на дома или офиса с елегантност и индивидуалност, отразявайки съвременния вкус на получателката.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв