Стъклено АРТ пано - Поглед в Индия

30 х 30см
Продуктов код glass27
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Поглед в Индия
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 19 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Elena Derebeeva

Отлично качество и изработка, много отзивчиви и любезни. Страхотни подаръчета към поръчката. Бърза изработка.

Dima Lambova

Прекрасни са подаръците! Перфектни са в изработката, качеството бързината, всичко!

Албена Чиликова

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Jivka Naidenova

Който разбира при подаръци Art-Gift се спира.

Радосвета Илиязова

Получих си календарите, страхотни са. Продължавайте все така да ни радвате ❤

Ивелина Димова

Благодаря много за красивите календари.

Vili Angelova

бързина и качество!!!Благодаря

Галя Наско

Това хресвам

Stiqna Uzunova

Благодаря ви за страхотните календари и подаръците към тях!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Поглед в Индия?

"Поглед в Индия" е вълшебно Стъклено АРТ пано, което разкрива чудния свят на индийската култура и архитектура. Тази изумителна стъклена картина представя живописен пейзаж с индийски сгради, окуклени в топли оттенъци на жълто, бежово и кафяво, които създават уютна атмосфера от златна зора.

Във визията се наблюдава залязващо слънце, което внесено светло в стъклената повърхност създава игра на светлини и сенки. Небето е оцветено в нежна светло синя тоналност, която допълва контраста с топлите цветове на земята и сградите. Архитектурните детайли на индийските сгради се отразяват във всяко стъкло, създавайки реалистичен образ на древната индийска архитектура.

Тази стъклена картина е перфектният подарък за коледа, рожден ден или специален повод за жена с усет към изкуството и красотата на света. Също така, това може да бъде вдъхновяващ подарък за учител, който споделя знание и култура с учениците си. "Поглед в Индия" ще добави елемент на екзотика и хармония във всяко пространство, където бъде изложено.

За кого е подходящо това стъклено пано?

"Поглед в Индия" е вълшебен избор за подарък за всеки, който цени красотата на разнообразието и културното богатство. Този стъклен панел с индийски пейзаж е идеален за любители на изкуството, които обичат да обгърнат своето пространство с уникални и вдъхновяващи детайли. Той е подходящ подарък за коледа, рожден ден или специални поводи за жени с изискан вкус, както и за учители, които обогатяват учебния процес чрез културно разнообразие.
Цена:
48 90 лв