Стъклено АРТ пано - Подводен риф

30 х 30см
Продуктов код glass08
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Подводен риф
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 20 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Ивалена Вълчева

Много любезни, обясняват до точност, за да няма недоразумение.

Айгюл Сезгин Кърш

Получих календарите! Много съм доволна!

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Velislava Draganova

Чудесна изработка. Много бързо изпъление и страхотна изненада! Благодаря ! :)

Bozhidara Yaneva

Изключително бързи, точни и коректни! Календарите са наистина страхотни!

Гергана Коева

Качествени и оригинални дрешки. Много сме доволни

Maria Cvetkova

Специални поздравления, за големия професионализъм и бързата реакция на екипа Ви! С пожелание за новата година да бъдете все така добри и успешни в работата си!

Bojidara Dimitrova

Днес пристигнаха календарите, които поръчахме! Бърза доставка, изработени добре, много сме доволни! Бихме поръчали пак! :)

Preslava Ivanova

Точни, коректни и много бързо обслужване. Много високо качество на календарите. Благодаря!!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Подводен риф?

"Подводен риф" е изкусителна картина на стъкло, която обрисова вълшебния свят на морето. Произведението трансформира стената в океанска панорама, където се сливат двата свята – водният и въздушният. На фона на белези от скали и бряг, надминаващи водната повърхност, се изпростира живописен подводен риф, пълен с богатство от морски живот. Забележителната гама от зелено, сиво и синьо отразява нюансите на океанската дълбочина и небето над него. Изваяни внимателно детайли показват разнообразието на корали, риби и водорасли, докато светлината играе върху тях, създавайки игриви сенки и блясъци. Този уникален подарък за юбилей носи дъх на приключение и спокойствие, съчетавайки морския свят в една изкусителна стъклена композиция.

За кого е подходяща тази стъклена картина?

Тази стъклена арт картина на подводен риф е подходящ подарък за любители на морските пейзажи, природата и морската животинска среда. Тя ще впечатли хора, които ценят красотата на океана и обичат да се потапят в мечтателни светове. Този уникален арт произведение може да бъде подарък за юбилей, рожден ден или специален повод за близък или приятел, който обича морето и се вдъхновява от неговата магия.
Цена:
48 90 лв