Стъклено АРТ пано - Пролет в Париж

30 х 30см
Код glass30
5.00
694

Стъклено АРТ пано – Пролет в Париж
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 11 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
16 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Пролет в Париж?

Стъкленото АРТ пано "Пролет в Париж" е изискано произведение, което представя очарователен пейзаж от столицата на любовта. В дълбока далечина се изпростира магичният силует на Айфеловата кула, която се издига над града, улавяйки последните лъчи на залязващото слънце. Поетичната атмосфера на пролетта е засечена в ярките жълти и оранжеви оттенъци на небето и растителността, които се преливат в нежни сини и сиви нюанси, докато денят навлиза в златната си звездна фаза.

В близък план се изобразява младо момиче, което стои с подигнат чадър, защитавайки се от слънчевите лъчи. Тя е уловена в момент на спокойствие и размисъл, съзерцавайки красотата на града и се наслаждавайки на сърцето на пролетта. Нейната фигура добавя живот и емоция към сцената, докато прелива в едно с околната природа и градска атмосфера.

Този стъклен художествен образ е идеален подарък за юбилей, приятелка или майка, предоставяйки им възможността да се потопят в романтичната магия на Париж, запечатана във вечния блясък на стъклото. Със своите изящни цветове и изразителност, този образ ще придаде изискано настроение на всяко пространство и ще остави дълбоко впечатление в сърцата на онези, които го обичат.

За кого е подходящо това стъклено арт пано?

Това стъклено пано "Пролет в Париж" е идеален подарък за романтици, които обичат изкуството и красотата на градския пейзаж. Подходящо е за юбилеи, за подаръци на приятелка или майка, които ценят изискаността на ръчната изработка и вълнуващите моменти, заснети в арт платно. Това уникално изображение ще придаде уют и вдъхновение в дома или офиса на хората, които обичат Париж и неговата поетична обстановка.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв