Стъклено АРТ пано - Пъстър поздрав

30 х 30см
Продуктов код glassyk41
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Пъстър поздрав
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 3 часа

30 х 30см 48.90 лв

40 х 40см 66.98 лв

40 х 60см 100.38 лв

50 х 50см 104.56 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виктория Мънева

Страхотни и много коректни❣

Дилян Антонов

Бързи, коректни,любезни! Препоръчвам!!!

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

И медова

Бързи и коректни. Препоръчвам!

Г. Василева

Поръчах коледен календар уникален е благодаря препоръчвам

Станимира Николова

Страхотни сте просто! Много благодаря за прекрасните календари и ключодържатели, уникални са!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

Nikolina Stefanova

Благодаря Ви! Страхотни сте! Поръчах календари със снимка на децата ми и бяха готови буквално за 1 работен ден - поръчах ги в петък следобед и във вторник ги получих. Календарите са перфектни, точно както си ги представях!

Вили Вельова Илиева

Изключително съм доволна!!! Благодаря ви

Neli Tomova

Календарите са страхотни! Много ни зарадвахте и създадохте страхотни подаръци за близките ни за Коледа! Със сигурност ще поръчвам и занапред от Вас!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Пъстър поздрав?

Тази стъклена картина представя жираф с игрив израз на лицето, поднесен в стил акварел. Животното е изобразено с широка усмивка, което придава весел и жизнерадостен характер на произведението. Основната палитра на картината включва жълто, синьо и зелено, разпръснати в петната по шията на жирафа, което създава ефект на пъстър и забавен образ. Различните размери и форми на петната, както и пръски от боя по цялата композиция, допринасят за динамичния и непринуден стил на картината. Това произведение би било прекрасен и свеж акцент във всеки интериор, придавайки елемент на хумор и оптимизъм.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина е перфектен подарък за всеки, който обича животните и има чувство за хумор. Тя би зарадвала и деца с нейната игривост и ярки цветове, както и възрастни, които ценят изкуството и искат да добавят блясък и позитивизъм в дома си. Идеална е за приятел, който обича да се усмихва, или за декорация на детска стая.

Цена:
48 90 лв