Стъклено АРТ пано - Пътища

30 х 30см
Продуктов код glass49
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Пътища
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 1 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елиз Басри

Поръчахме календари, страхотни са благодаря! Силно препоръчвам, бързи, коректни, отзивчиви, страхотно качество!

Maria Stoqnova

Уникални календари. Страхотно обслужване, отношение към клиента и комуникация. Бърза доставка. Благодаря Ви. Препоръчвам с две ръце!!! Няма да съжалявате за избора!

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

PeTia Geneva

за втора година взимаме календари страхотни ! Бърза и точни при изпълнение на поръчката!

Борислава Маркова

Много благодаря за бързото изработване на календарите и тази година, както и за подаръците към тях. Отново са страхотни и качествени. Бъдете все така добри в работата и коректни към нас клиентите и ни радвайте още повече с всяка изминала година!

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Генка Милчева

Получихме календарите, страхотни са! Благодаря Ви!

Диляна Томова

Много съм доволна! Правите страхотни неща! ♥️

Pepi Delcheva

Благодаря ви за страхотните магнити!

Elena Kostadinova

Прекрасни календари, сърдечно благодаря ❤️! А също и подаръците са страхотни!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Пътища?

"Пътища" е впечатляващо стъклено арт пано, което съчетава изкусния дизайн със завладяваща нощна атмосфера. Лилавите, бежовите, кафявите и сивите нюанси се преплитат, създавайки магически пейзажи на улици и пътища, където светлините играят сред тъмнината. Това уникално произведение на изкуството е перфектният подарък за нов дом или за специален мъж, приятел или рожденик, които ценят красотата и тайнствеността на нощния свят. С "Пътища" ще поднесете не само изкуство, но и вълнуващо пътуване през нощните улици, където въображението се сблъсква с реалността.

За кого е подходящо стъкленото арт пано?

"Пътища" е идеалният подарък за приятели, които са любители на изкуството и мечтатели, които обичат да се потопят в мистериозни и романтични сцени. Тази стъклена картина ще допълни интериора на нов дом, предоставяйки усещане за уют и интрига. Също така, тя е чудесен подарък за мъже, приятели и рожденици, които се вълнуват от красивите нощни пейзажи и хармоничната игра на цветовете. "Пътища" е портал към магичен свят, който ще вдъхнови и пленява всеки, който го разглежда.
Цена:
48 90 лв