Стъклено АРТ пано - Ренесансови скулптури

30 х 30см
Продуктов код glass48
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Ренесансови скулптури
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 8 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Сиска Ночева

Много съм доволна! Календарите са страхотни, изработката е добра и получих подаръци в бонус! Бързи и коректни!

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Атанас Иванов

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Ралица Василева

Много любезни, страшно много ми помогнаха с избора, много добро качество на страхотна цена! Ще пазарувам отново!

Петя Дамянова

Много бърза доставка, и уникални календари! Препоръчвам

Валя Георгиева

Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Vessela Serafimova

Чудесен резултат на учудващо добра цена. Специално поздравления и за комуникационните умения на Пламена Чиликова, която тушира първоначално нетолкова отзивчивото обслужване. Благодаря Ви, усмихнахте много мен и цялата рода :))

Деница Кирякова

Страхотни сте,Брагодаря Ви

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Ренесансови скулптури?

Стъкленото АРТ пано "Ренесансови скулптури" е изискано произведение на изкуството, което съчетава елегантността на ренесансовата архитектура с изящните форми на скулптурите. На фона на топлите кафяви и бежови оттенъци се издига величествената сграда с детайлно изобразени архитектурни елементи. Пред нея, вдъхновяващи скулптури в ренесансов стил придават на паното изтънчена измерение.

Това е несравним подарък за мъж или жена, който обича изкуството и красотата на историческите периоди. Съчетавайки архитектурната сложност и гравюрите на ренесансовите времена, този стъклен арт ще създаде уникално усещане за класа и стил в дома или работното пространство на получателя.

Благодарение на неговата универсалност, "Ренесансови скулптури" са подходящ подарък за рожден ден или специален повод както за мъже, така и за жени. Този изящен обект на изкуството предоставя възможност за наслаждение на красотата на миналото и добавя изтънчен акцент към всяко пространство.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Стъкленото АРТ пано "Ренесансови скулптури" е идеален подарък за всеки, който цени изкуството и красотата на историческите периоди. Това включва както мъже, така и жени, които се интересуват от културата и историята на ренесансовата епоха. Този уникален арт обект може да бъде подарък за рожден ден, юбилей, специален повод или просто като жест на внимание и уважение към човек, който цени изяществото и красотата на изкуството.
Цена:
48 90 лв