Стъклено АРТ пано - Ренесансови скулптури

30 х 30см
Код glass48
5.00
694

Стъклено АРТ пано – Ренесансови скулптури
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 17 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Ренесансови скулптури?

Стъкленото АРТ пано "Ренесансови скулптури" е изискано произведение на изкуството, което съчетава елегантността на ренесансовата архитектура с изящните форми на скулптурите. На фона на топлите кафяви и бежови оттенъци се издига величествената сграда с детайлно изобразени архитектурни елементи. Пред нея, вдъхновяващи скулптури в ренесансов стил придават на паното изтънчена измерение.

Това е несравним подарък за мъж или жена, който обича изкуството и красотата на историческите периоди. Съчетавайки архитектурната сложност и гравюрите на ренесансовите времена, този стъклен арт ще създаде уникално усещане за класа и стил в дома или работното пространство на получателя.

Благодарение на неговата универсалност, "Ренесансови скулптури" са подходящ подарък за рожден ден или специален повод както за мъже, така и за жени. Този изящен обект на изкуството предоставя възможност за наслаждение на красотата на миналото и добавя изтънчен акцент към всяко пространство.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Стъкленото АРТ пано "Ренесансови скулптури" е идеален подарък за всеки, който цени изкуството и красотата на историческите периоди. Това включва както мъже, така и жени, които се интересуват от културата и историята на ренесансовата епоха. Този уникален арт обект може да бъде подарък за рожден ден, юбилей, специален повод или просто като жест на внимание и уважение към човек, който цени изяществото и красотата на изкуството.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв