Стъклено АРТ пано - Розова клонка

30 х 30см
Продуктов код glass41
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Розова клонка
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 10 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Niya Parvanova

Супер бързо и коректно обслужване! Получих поръчката си още на следващия ден. ????

Христина Ризова

Поръчах си календари и днес ги взех. Страхотни са и напълно оправдава очакванията ми! Препоръчвам!

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Evelina Asenova Naidenova

Благодаря за календарите , подаръците и бързата доставка! Страхотни сте!

Дафина Гръблева

Календарите са страхотни!

Aleksandra Stoyanova

Благодаря за страхотните календари и бързата изработка и доставка. Останахме много доволни, със сигурност пак ще ползваме вашите услуги

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%

Spasi Mitova

Здравейте!Днес получихме страхотните календари!Благодарим ви много,както и за подаръците към тях!

Ева Йорданова

Поръчаните от мен календари са просто перфектни!Бързина , точност, коректност , прецизна изработка и добра комуникация. Спечелихте ме за клиент, ще се възползвам от услугите ви и за в бъдеще!

Елена Славчева Георгиева

Много Благодаря за хубавите календари!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Розова клонка?

Стъкленото АРТ пано "Розова клонка" е изключително вълнуваща и изящна проява на изкуството. Това е картина, която съчетава красота, нежност и усещане за природната хармония на розовата клонка. Изработена от висококачествено стъкло с дебелина 4 мм и обработена с директен висококачествен печат, тази картина на стъкло представя вълшебен свят от цветове и детайли.

На първия поглед, виждате нежни розови клонки, преплитащи се и образуващи образци, които напомнят за растежа и развитието в природата. Преобладаващият розов цвят придава на картината чувство на уют и топлина, като в същото време подчертава красотата и елегантността на мотива.

Придавайки въображението ви свобода, картина "Розова клонка" ще се хареса на любители на изкуството и естети, които ценят индивидуалния стил и искат да декорират своето пространство с нещо уникално.

Поради възможността за избор на желания размер, можете да го адаптирате към вашите предпочитания и интериорни нужди. Картината на стъкло ще създаде визуално впечатление, което ще привлече вниманието на всеки, който я види.

Съчетавайки изящество, цветове и въображение, "Розова клонка" е идеалният акцент във вашето пространство, който ще ви радва и ще внесе артистична атмосфера.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Стъкленото АРТ пано "Розова клонка" е идеално за всички, които обичат да се наслаждават на изкуството и красотата на природата. Този нежен и стилен дизайн ще впечатли естетите, които търсят уникални и елегантни акценти за своите домове или офиси. С възможността за избор на размер, картината може да се адаптира към всяко пространство. Неговата красота и цветове ще донесат уют и вдъхновение, като същевременно ще придадат изтънченост и хармония на интериора. Прекрасна идея за подарък за юбилей, рожден ден или друг специален повод.
Цена:
48 90 лв