Стъклено АРТ пано - Розово спокойствие

30 х 30см
Код glass36
5.00
694

Стъклено АРТ пано – Розово спокойствие
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 21 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Розово спокойствие?

"Розово спокойствие" е изкусително Стъклено АРТ пано, което представя едно уникално пътешествие към хармония и красота. На художественото пано се разгръща пленителен пейзаж, вдъхновен от природата и изобразен с изключително майсторство.

Пътеката, по която се отправяме, се простире пред нас, обрамена от изумрудено зелени дървета, които се издигат в съвършена хармония. Всяко дърво е наистина произведение на изкуството си, в разцветените си корони от нежно розови цветове, които се преливат в нежни нюанси на жълто и златисто. Цветовете са свежи и живописни, предизвиквайки усещане за спокойствие и вълнение едновременно.

Панорамата е вдъхновяваща, създавайки усещане за известност и едновременно с това възможност за нови открития. "Розово спокойствие" е подарък, който носи със себе си символика на начало, хармония и красота. Идеален избор за рожден ден, ново жилище, годишнина или специален момент, този Стъклено АРТ пано ще зарадва жена с изискан вкус и желание за изкуство.

С всяка гледка към "Розово спокойствие" ще се връщат спомени за красиви мигове и мечти, и това ще бъде не само подарък, а и истинско произведение на изкуството, което обогатява душата и оживява пространството с изящество и вдъхновение.

За кого е подходяща стъклената картина?

Това е идеален подарък за всеки, който цени красотата на природата и изкуството. Паното представя пейзаж, който може да развие въображението и да носи радост на този специален ден. Този пано е изящен и деликатен подарък за жена. Цветовете и изображението му могат да го направят особено подходящ за нежни и творчески души. Ако някой близък се мести или си закупува нов дом, "Розово спокойствие" може да бъде перфектното допълнение към новото пространство. То ще добави цвят и атмосфера на спокойствие в интериора.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв