Стъклено АРТ пано - Розов залез

30 х 30см
Продуктов код glass19
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Розов залез
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 12 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Bilyana Iotova

За 3-та година се доверяваме на Art-Gift,страхотна изработка,добро качество и най-вече добро отношение.Препоръчвам с две ръце.????

Тони Пъдева

Всичко е перфектно.. От обслужването до изработката!! Желанията ми бяха изпълнени на 100%.. Благодаря ❤️

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Анна Митева

Коректно и качествено обслужване! Препоръчвам!

Г. Костадинова

Бързина, коректност и добро отношение

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Хюлия Мюмюнова

Страхотни календари и подаръци.Благодарим ви

Преслава Маринова

Вече 2 години поръчвам календари и съм изключително доволна! Препоръчвам на всеки!!!

Елена Станева-Николова

Страхотни календари и подаръци. Благодаря Ви от ❤️ за отзивчивостта и отношението!!!

Maria Simeonova

Много бърза изработка. Чудесно качество. Много съм доволна.
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - Розов залез?

Стъкленото АРТ пано "Розов залез" представлява изумителна комбинация от изобразителност и емоция, заснета на неповторим момент. Тази картина на стъкло излъчва спокойствие и магия, вдъхновена от природата и урбанизма. В центъра на творбата се извисява розово-оранжев залез слънце, разливайки топли и наситени цветове в небето. Нюансите от жълто и сиво създават хармоничен контраст, подчертавайки красотата на пейзажа.

Морето, изобразено с прозрачни и структурни нюанси, се сплита с небето в хармонично съчетание, предавайки спокойствие и невероятна красота. Големият град се променя в едно вълшебно място, където слиянието на природа и цивилизация създава неповторима атмосфера. Този шедьовър отразява пленителния момент на залеза, който кара зрителя да се потопи в неговата красота.

"Розов залез" е перфектният подарък за годишнина, защото той съчетава романтика и красота, които символизират продължаващата любов и връзка. Този стъклен панел ще бъде идеален подарък за жена, приятел или за рожден ден, пленяващ с уникалната си естетика и вълнуващия си сюжет.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Това уникално стъклено АРТ пано, наречено "Розов залез", е идеалният подарък за всеки, който цени красотата на природата и емоцията на залеза. Съчетавайки живописната картина на морето, града и пастелните цветове, то е подходящо за романтици, любители на изкуството и хора, които търсят хармония в ежедневието. Това може да бъде подарък за годишнина, за да се изрази безкрайната любов, за рождени дни, за да се дари радост, или за приятели, с които споделяме специални моменти.
Цена:
48 90 лв