Стъклено АРТ пано - Розов лотос

30 х 30см
Код glass47
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Розов лотос
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 6 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Розов лотос?

"Розовият лотос" е впечатляваща стъклена картина, която обогатява пространството с изящество и красота. Тази уникална картина на стъкло се превръща в истински художествен център и вдъхновение. Изразителните розови лотоси, които възникват върху прозрачното стъкло, предават нежност и дълбочина. Цветовете в палитрата - розово, зелено, синьо и черно, създават хармоничен контраст и живописна игра на цветовете.

Тази артистична картина е перфектният подарък за юбилей, рожден ден или специален момент в живота на някого. Символиката на лотоса като символ на чистота и преодоляване на предизвикателства прави тази картина още по-съзерцателна. Чрез изобразяването на цветята в нежни розови нюанси, тя носи усещане за красота и уют в дома или работното пространство.

"Розовият лотос" съчетава изкуство и емоция, предоставяйки неповторим опит за всеки, който се наслаждава на неговата красота. Това е великолепен начин да изразите своите чувства към специален човек и да го зарадвате с изискан и значим подарък.

За кого е подходящо това стъклено арт пано?

"Розовият лотос" на стъкло е идеален подарък за всяка жена, която цени изящество и изкуство. Със своите розови лотоси и живописни цветове, той е подходящ за юбилей, рожден ден или друг специален момент. Тази картина съчетава нежността на цветята с изискаността на стъклото, предоставяйки уют и красота в дома или офиса. Нейната символика на преодоляване на трудности и растеж я прави подходяща за всяка жена, която търси вдъхновение и красота в своя живот.
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв