Стъклено АРТ пано - Романтична пътека

30 х 30см
Продуктов код glass16
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Романтична пътека
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 7 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Velina Dimitrova

И аз съм много доволна от качеството и бързината на услугата! Благодаря за съдействието

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Simona Kazakova-Gazenova

Страхотни сте Благодаря Ви много, за пореден път поръчвам от Вас и отново съм много доволна от изработката.

Petya Todorova

Страхотна изработка,прекрасни календари,супер подаръчета и бърза доставка.От няколко години си поръчвам и винаги оставам доволна.Препоръчвам с две ръце!

Даниела Иванова Цокова

Днес пристигнаха и нашите календари. Страхотни са. Много благодаря за направата и подаръците към календарите. Желая ви Весели празници

Gergina Georgieva

Благодаря ви много за прекрасните календари страхотни сте. Благодаря ви и за бързата поръчка.Весели празници

Radoslava Tsvetanska

Искам да благодаря за страхотните календари, които изработихте за нас! Изключително качество и коректност на много добра цена! Благодаря и за подаръците - малки календарчета и ключодържател! Много успехи през Новата година!

Петя Ненчева

Днес получих пратката, благодаря ви за страхотната награда. Страхотни са както и вие супер бързо и коректно отношение . Препоръчвамм

Svetlana Galinova

Поръчах комплект тениски и бебешки бодита с щампа, изработката е бърза, и качеството е високо.

Яница Арабаджиева

Страхотни професионалисти! Благодарим ви за уникалните календари! Най-добрите сте... :)
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Романтична пътека?

Стъкленото АРТ пано пресъздава една изумителна романтична пътека, водеща през вълшебен горски свят. Картината на стъклото представя пътека, обгърната от нежни розови дървета, които нежно се издигат сред свежата зелена трева. Вълнуващата картина призовава пролетта си с ярките си цветове и деликатността на образите.

Тази великолепна сцена е перфектният подарък за юбилей или за специалната жена в живота ви. Чрез неповторимата си красота, паното пренася наблюдателя в свят на спокойствие и вълшебство, предлагайки възможност за поглъщащо вдъхновение и приятни моменти на размисъл. Този изискан и изящен подарък носи със себе си послание за нежност и любов, което ще бъде запомнено и ценено завинаги.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Това стъклено АРТ пано с романтичната горска пътека е идеален подарък за юбилей или за специалната жена в живота ви. Със своите нежни розови дървета, зелена трева и атмосфера на пролет, тази картина създава усещане за спокойствие и връзка с природата. Тя ще бъде оценена от любители на изкуството, романтиците и всички, които търсят уникален и изящен подарък, който носи послание за нежност и любов.
Цена:
48 90 лв