Стъклено АРТ пано - Светлините на града

30 х 30см
Код glass20
5.00
694

Стъклено АРТ пано – Светлините на града
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 8 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Светлините на града?

Стъкленото АРТ пано "Светлините на града" е вълнуващо изкушение за сетивата. Тази изящна стъклена картина запечатва магията на нощния градски пейзаж, предлагайки поглед към безкрайната градска лъчезарност. Цветовете, използвани в картината - синьо, сиво и жълто, играят хармонична симфония от отражения и оттенъци, създавайки атмосфера на таинствено усещане.

Този образ е чудесен подарък за специалните моменти в живота на жената ви - идеален за Коледа, рожден ден или всеки повод, когато искате да я зарадвате с нещо изискано и олицетворяващо нейния уникален стил. "Светлините на града" не само ще придадат артистичен акцент на нейния интериор, но също така ще предизвикат вълнение и вдъхновение в нейната душа, позволявайки й да се потопи в тази вечерна магия, докато разполага с уют и красота.

За кого е подходяща стъклената картина?

Това изящно стъклено АРТ пано, наречено "Светлините на града", е идеален подарък за жена ви. Съчетавайки нощен градски пейзаж със синьо, сиво и жълто, този подарък е перфектен за Коледа, рожден ден или специален повод. Той ще допълни нейния интериор с елегантност и индивидуалност, предоставяйки истинска арт атмосфера.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв