Стъклено АРТ пано - Сияние на речния бряг

40 х 60см
Продуктов код glassyk31
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Сияние на речния бряг
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 10 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Mariana Kostova

Изключително коректни и точни са! С удоволствие бих си поръчала отново! Препоръчвам!!

Красимира Илиева

Благодаря ви за коректното и професионално обслужване! Календарите са страхотни, за пета поредна година използвам вашите услуги.

Елина Телбийска

Благодаря ви за прекрасните календари,отлично качество,цена и обслужване!!!

Dobroslava Conkova

Календарите са страхотни. Благодаря :)

Elizabeth Spasova

Благодаря за приятните спомени, които изработвате. Доверявам ви се не за първи, а за пореден път и ще ви се доверя отново! Очарована съм от вниманието, изпипването на детайлите, коректното отношение и бързината.

Мария Катеринова

Прекрасна и бърза изработка на календарите, изключително добро впечатление прави, личното отношение към клиентите и включените подаръци. Единственото нещо, за което трябва да се помисли, е да се опаковат по-добре календарите при транспорта. На едно място бяха леко притиснати и по ръбовете, бяха започнали да се нараняват. Но това разбира се е направено при доставка от куриерската фирма. Иначе препоръчам с 2 ръце!

Х. Кръстева

Втора година поръчвам календари и съм доволна. Бързи и коректни. Тази година имаше проблем с поръчката от сайта ,реагираха веднага и се отнесоха много любезно по телефона . За всяка подробност касаеща поръчката ме уведомяваха . Определено и занапред ще остана техен клиент.

Neli Raicheva

Благодаря ви за красивата чаша! Пожелавам ви много доволни клиенти! Бързи,точни и корекни!❤❤❤

Кристина Иванова

Уникални! Страхотно качество, отлична цена! Препоръчвам на 100%
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Сияние на речния бряг?

Това е картина на стъкло, която представя близък план на речни камъни с вариращи текстури и оттенъци. Някои от камъните блестят с металически златисти и бронзови тонове, докато други запазват естествения си тъмносив или черен цвят. Светлината, която се отразява върху и между камъните, създава чувство за топлина и блясък, придавайки на сцената почти магическа атмосфера. Изображението е разделено на панели, което добавя модерен и структуриран елемент към визията. Тази картина може да бъде изработена в различни размери, което я прави гъвкава за всяко пространство - от малък акцент до голям фокусен пункт в дома или офиса.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази картина е подходяща за подарък при множество поводи, но най-вече при тези, които отбелязват нови начала или трансформации — като нов дом, промоция или пенсиониране. Също така е идеална за любителите на природата и изкуството, които ценят деликатния баланс между естественото и стилизираното. Картината би била страхотен подарък за мъж или жена, за всеки който има око за детайла и обича да внася елементи от външния свят вътре в своето жилище. Нейният универсален дизайн и богатите, топли цветове биха били прекрасно допълнение към всяка стая, давайки топла и уютна атмосфера.

Цена:
100 38 лв