Стъклено АРТ пано - Слънчеви лъчи

30 х 30см
Код glass58
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Слънчеви лъчи
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

3 поръчки за последните 1 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срокът за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото пано Слънчеви лъчи?

Стъкленото АРТ пано "Слънчеви лъчи" е изящно творение, което съчетава изящество и природна хармония в едно. Тази стъклена картина представя един уникален пейзаж, вдъхновен от спокойствието на реката и магията на слънчевите лъчи.

На фона се простира живописна река, което придава усещане за безкрайност и спокойствие. В центъра на пейзажа се извива кораб, символ на пътешествията и новите начинания. Над реката се издига изящен мост, свързващ обятията на сградите от двете страни. Техните контури са изобразени със сиво и бежово, което придава елегантност и дълбочина на сцената.

Цветовете синьо и бежово създават хармоничен контраст и вдъхновяващо усещане за спокойствие. Те придават душевна топлина и излъчват симбиоза между природата и човешката същност.

Това АРТ пано е идеален подарък за юбилей, нов дом или Коледа. Своето изискано излъчване и символика, то представлява нежен жест на внимание и подкрепа. "Слънчеви лъчи" не само ще придаде уют и красота на всеки интериор, но и ще остави дълготрайни спомени за незабравими моменти.

За кого е подходящо тоза стъклено арт пано?

Тази картина е идеален подарък за жена, ценяща изящество и хармония. Подходяща за юбилей, нов дом или Коледа, тя излъчва специален символичен заряд на спокойствие и ново начало.
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв