Стъклено АРТ пано - Слънчеви лъчи

30 х 30см
Продуктов код glass58
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Слънчеви лъчи
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 17 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
12 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Виолета Маринова

Днес получих календарите които поръчах. Първо искам да изкажа огромната си благодарност че ми бяха изпратени преди Коледа както ми обещаха. Изключително добро отношение и коректни. Поръчвам за пореден път и пак ще поръчвам. Календарите са страхотни и надминават очакванията. Благодаря и за подаръка! Весели празници на целия екип! Продължавайте в същия дух и да радвате хората! ❤️❤️❤️❤️❤️

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Ивелина Георгиева

Получих си календара и мога да кажа само че е уникален! Препоръчвам с две ръце Благодаря Ви! -

Зорница Максимова

Прекрасни персонални подаръци!СТРАХОТНИ сте! -

Стела Стойкова

Календарите са с много добро качество. Отношението на персонала е на ниво. Препоръчвам.

Миглена Стойнева

Чудесни календари и подаръците към тях. Благодаря ви ,още веднъж оправдахте очакванията ми! Препоръчвам !!!

Стоилка Стоилова

Благодарим много! Бързи и коректни както винаги.Ще продължим да ползваме вашите услуги!

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Емилия Енева-Капацинова

Благодарим от сърце за бързото изпълнение на поръчката! Изключително добро качество, обслужване и отношение! Препоръчвам!

Татяна Минчева

Бързо и коректно обслужване! Няколко пъти поръчвам от календарите ви и смятам да продължа да го правя и за напред! Благодаря ви!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срокът за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото пано Слънчеви лъчи?

Стъкленото АРТ пано "Слънчеви лъчи" е изящно творение, което съчетава изящество и природна хармония в едно. Тази стъклена картина представя един уникален пейзаж, вдъхновен от спокойствието на реката и магията на слънчевите лъчи.

На фона се простира живописна река, което придава усещане за безкрайност и спокойствие. В центъра на пейзажа се извива кораб, символ на пътешествията и новите начинания. Над реката се издига изящен мост, свързващ обятията на сградите от двете страни. Техните контури са изобразени със сиво и бежово, което придава елегантност и дълбочина на сцената.

Цветовете синьо и бежово създават хармоничен контраст и вдъхновяващо усещане за спокойствие. Те придават душевна топлина и излъчват симбиоза между природата и човешката същност.

Това АРТ пано е идеален подарък за юбилей, нов дом или Коледа. Своето изискано излъчване и символика, то представлява нежен жест на внимание и подкрепа. "Слънчеви лъчи" не само ще придаде уют и красота на всеки интериор, но и ще остави дълготрайни спомени за незабравими моменти.

За кого е подходящо тоза стъклено арт пано?

Тази картина е идеален подарък за жена, ценяща изящество и хармония. Подходяща за юбилей, нов дом или Коледа, тя излъчва специален символичен заряд на спокойствие и ново начало.
Цена:
48 90 лв