Стъклено АРТ пано с 4 снимки - Нека бъдем заедно

30 х 30см
Код glass_vm30_2
5.00
694

Стъклено АРТ пано с 4 снимки – Нека бъдем заедно
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 22 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Добави желано име
Безплатно
Добави снимка тук
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано с 4 снимки - Нека бъдем заедно

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото пано Нека бъдем заедно?

"Нека бъдем заедно" - Това стъклено АРТ пано представлява великолепен начин да изразите връзката си. С четири уникални снимки, разположени в изчистен и елегантен дизайн, това пано създава чувство на дълбочина и значимост. Три хоризонтални снимки каптират специални моменти и споделени спомени, докато вертикалната снимка придава изтънчен акцент.

Във високата магия на стъклото, изписано е трогателно послание, предназначено за вашия любим човек. Тази панорама на емоции се предлага като идеален подарък за годишнина, за жена, за годеж или сватба. В него са съчетани вашите специални спомени, красотата на изкуството и нежността на вашия живот.

Този стъклен АРТ панел надниква в дълбините на връзката ви и създава трайна истина за вашето обединение. Освежете спомените и създайте уникален акцент във вашия дом или офис, който нежно прелива от миналото, през настоящето и в бъдещето.

За кого е подходяща тази стъклена картина?

Стъклената картина "Нека бъдем заедно" е идеален подарък за всеки специален момент. Подходяща е за годишнина, подарък за жена, годеж или сватба. Тя съчетава вашите снимки с изчистен дизайн и трогателно послание, въздействащо емоционално. Тази уникална творба ще гарантира, че споделените моменти и връзката ви останат вечно запечатани.

Защо да поръчате от нас?

Винаги и всичко изработваме с любов… И да, знаем, че ще бъдете щастливи от направената покупка, защото частица от нашата положителна енергия присъства във всеки наш артикул. Тази енергия винаги ще бъде с вас и във вашите домове. А това е част от нашата мисия!

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв