Стъклено АРТ пано - Фуджи

30 х 30см
Код glass28
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Фуджи
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

2 поръчки за последните 17 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Фуджи?

Стъкленото АРТ пано "Фуджи" е изразително произведение на изкуството, което съчетава изящността на стъкло с очарованието на природната красота. Рисунката пресъздава величествения пейзаж на планина Фуджи, внимателно изобразена с внимание към детайлите.

На предната плана се изрисуват дървета с нежни розови листа, които придават образу на сезонен прелив от есенния розов цвят. Тези дървета придават уют и романтика на цялото изображение. Висока сграда се издига изящно зад дърветата, добавяйки измерение на пейзажа. Тя символизира съчетание между модерния свят и природата.

На хоризонта се простират прекрасният контур на планина Фуджи, която далечният поглед насочва към красотата и величието на природата. Цветовата гама включва нежни розови нюанси, които преливат към сиви и светло сини тонове. Тези цветове създават хармоничен и спокоен ефект, който призовава към контемплация и вдъхновение.

Това стъклено АРТ пано е перфектният подарък за жена по случай рожден ден, Свети Валентин или просто за да изразите своята любов и възхищение. Той обединява естетиката на природата и съвременната архитектура в изискано произведение, което ще остави незабравимо впечатление.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Стъкленото АРТ пано "Фуджи" е подходящо за всеки, който цени красотата на природата и изкуството. Този изразителен арт произведение е идеален подарък за специални събития и поводи като рожден ден, Свети Валентин или юбилей. За жена, която обича романтиката на пейзажите, това пано предлага възможността да се потопи в уникалния свят на розовите дървета и величествената планина Фуджи.

За ценителите на изкуството и естетиката, този арт пано предоставя възможността да придадат уникален акцент на дома или работното пространство. Той съчетава модерен дизайн и емоционално заредени цветове, които могат да създадат атмосфера на спокойствие и вдъхновение.

Благодарение на своята универсалност, това арт пано може да бъде подарък за приятел, семейство или колега. Независимо от повода, стъкленото АРТ пано "Фуджи" пренася уникалната красота на природата и изкуството в живота на всеки, който го получи.

Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв