Стъклено АРТ пано - Хармония в линии

40 х 60см
Продуктов код glassyk18
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Хармония в линии
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 9 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Елена Пенева

Много съм доволна, не само от изработката и крайните продукти, но и от отношението и коректността! Благодаря от сърце!

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

Te Di

Благодаря за пореден път за креативните подаръци, за бързото, коректно и професионално отношение! Препоръчвам с две ръце!

Emily Ivanova

Огромна благодарност към целия екип. Всичко е много красиво, изключително бързо дойде . Благодаря ви за допълнителните подаръчета към поръчката. Весели празници!

Megi Bozova-Kirova

Бързи и коректни! Всяка година си поръчвам календари и съм повече от доволна. Препоръчвам ги с две ръце ☺️ Благодаря Ви!

Славка Плахова

Благодаря за красивите календари и подаръците. Страхотни са. Бързо и качествено обслужване. Коректни и отзивчиви.

Василена Георгиева

Благодаря за страхотните календари и подаръците! Препоръчвам с две ръце!

Зорница Кънева

Изключително коректни, бързи и отзивчив! Благодаря Ви, че за пореден път, оправдахте очакванията ми!

Lozina Zoteva

Благодаря за страхотните календари.

Manuela Ananieva

Изключително коректни! След като от 6 други страници ми отказаха да направят щампата, която поисках, Art-Gift поеха ангажимента. Тениската е още по-страхотна, от колкото си мислех, че може да стане! А рожденика си получи щампата, за която вече мислех, че няма как да стане. Благодаря ви!
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Хармония в линии?

Стъклената картина с вълнообразни линии в сиво, черно и златисто представлява вдъхновяваща абстракция, която съчетава хармонията на сивото, драматичността на черното и блясъка на златото. Вълнообразните линии се преплитат и създават усещане за движение и енергия, като същевременно предоставят визуална наслада и спокойствие. Тази стъклена картина е елегантен акцент за съвременни или класически интериори, който може да добави стил и изтънченост във всяко пространство. Тя е символ на хармонията между форма и цвят, подходяща за онези, които ценят изкуството и дизайна във всяко измерение.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази стъклена картина с вълнообразни линии в сиво, черно и златисто е подходяща за разнообразни интериорни решения. Тя може да се интегрира успешно както в модерни, така и в класически обстановки, допълвайки тяхната естетика. В домашен контекст, тя може да бъде впечатляващ акцент във всяка стая, от хола и спалнята до коридора или офисното пространство. Съчетавайки изящност и абстрактен израз, картина е идеална за хора, ценящи изкуството и дизайна. Също така, тя е подходящ подарък за специални поводи като рождени дни, годишнини или нови начинания, символизирайки хармония и естетика в подаръчния жест.

Цена:
100 38 лв