Стъклено АРТ пано - Цветен разкош

40 х 60см
Продуктов код glassyk51
5.00
794

Стъклено АРТ пано - Цветен разкош
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 14 часа

40 х 60см 100.38 лв

50 х 70см 146.30 лв

100 х 40 см 167.20 лв
Цена:
100 38 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Борислав Трънков

Благодаря!!! Чудесна изработка, отношение към клиента и професионализъм. Пак бих поръчал техни продукти.????❤️

Hristina Deliganeva

много добро изпълнение на поръчката. желая им много доволни клиенти

cvetelina.stoinova

Уникална изработка!Изключително бърза реакция,професионално отношение и невероятно изработени магнитчета за празника на мъника.Препоръчвам от сърце!

Светлана Николаева

Много съм доволна !
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Цвети Тодорова

Бързи, точни, коректни и страшно разбрани. Поръчвам за втора година при вас. Получих страхотни календари отново за супер кратко време. Благодаря за компромиса въпреки, че грешката беше изцяло моя. С удоволствие ще продължа да използвам услугите ви и занапред. Весели празници и много доволни клиенти ви желая

Evelina Bozhilova

Днес получих календарите, страхотни са, поръчах ги, на следващия ден се свързаха с мен, много любезна госпожа, на другия, вече бяха изпратени! Бързи и коректни! Много благодаря! Поръчайте, няма да съжалявате!!!

Dani Emra

Доволна съм от поръчката си. И благодаря за подаръка.

Slavena Todorova-Ivanova

Изключителни продукти! Лоялни търговци! Препоръчвам на всеки!

Кремена Тенева

Благодаря за календарите и подаръка към тях!Препоръчвам -бързи и коректни!

Нели Григорова

Страхотни са! Пуснах поръчката вчера, а днес е при мен. Много коректни и изключителни професионалисти. Прекрасно боденце с Моята първа Коледа, уникални сте ��
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото Арт пано - Цветен разкош?

Тази въздействаща стъклена картина представлява богат и детайлен ботанически мотив, който разкрива разнообразие от цветя и растения в наситени, живописни цветове. Изображението е пълно с текстури и слоеве, които придават дълбочина и реализъм на композицията. Основните цветове са тъмно зелено, розово, червено и оранжево, които изпъкват на тъмен фон. Стъклените панели добавят допълнителен ефект на блясък и отражение, което оживява растенията и цветята, придавайки им елегантност и съвременен вид.

За кого е подходящо стъкленото пано?

Тази стъклена картина е идеален подарък за любители на изкуството и природата. Тя ще бъде чудесен акцент в дома или офиса на този, който цени красотата на детайла и богатството на цветовете. Подходяща е за специални поводи като юбилеи, сватби или като подарък за нов дом. Това е уникален и стилен избор, който ще внесе топлина и жизненост във всяко пространство.

Цена:
100 38 лв