Стъклено АРТ пано - Цветна експресия

30 х 30см
Продуктов код glass44
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Цветна експресия
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 3 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Фати Амзова

Благодаря за невероятните чашки с снимки ????

Михаела Васева

За поредна година поръчвам от вас! Много съм доволна!

Ивелина Георгиева

Страхотни професионалисти!Надминахте очакванията ми .Всичко е точно както го поръчах.Благодаря ви от сърце за перфектната и бърза изработка както и за коректното и мило обслужване. -

Румяна Давчева

Страхотни календари и подаръци ! Бързи и коректни! Благодаря Ви ! :)

Vesi Georgieva

Коректни и бързи изпълнение на поръчката за пореден път

Desi Ivanova-Jelqzkova

Благодаря за календарите и висулката за елха :) Всичко много ми харесва ❣️☀️

Маргарита Богданова

Изключително съм доволна от магнитите, които бяха при мен на вторият ден, след поръчката! Препоръчвам с две ръце, отново ще поръчам със сигурност! Благодаря

Kristina Stefanova - Gergenenova

Много съм доволна, календарите ми са страхотни! Благодаря за бързината, качеството и коректното отношение! Весели празници и всичко добро!

Ned Mim

Откакто Ви открих, всяка година си поръчвам календари от Вас! Качеството е страхотно, без конкуренция. Гласувам с две ръце за Вас. Благодаря Ви,че Ви има! Весели празници и много подаръци под елхата! Бъдете здрави!

Dolq Toncheva

Благодаря за подаръка супер е :)
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Цветна експлозия?

"Цветна експресия" е изискано стъклено арт пано, което съчетава абстрактни форми с вълнуващи цветове. Тази картина представя впечатляваща комбинация от жълто, бяло, зелено, синьо и червено, които се преливат и се разливат в един уникален танц на цветове. Чрез артистични пръски боя, картина на стъкло придобива живот и движение, създавайки впечатление за разиграващо се въображение.

Това изкусително произведение на изкуството е идеален подарък за всяка специална жена във вашата живот - майка, съпруга, приятелка или дори за себе си. Със своите ярки цветове и енергична атмосфера, "Цветна експресия" изразява радостта и живота, като в същото време добавя допълнително измерение на всяко пространство.

Не е важно дали търсите перфектен подарък за рожден ден, юбилей или просто искате да изразите своите чувства и възхищение към специалното лице - това стъклено арт пано предлага уникално изживяване и възможност да се насладите на красотата на цветовете и формите, обогатяващи всяка стая.

За кого е подходяща тази стъклена картина?

"Цветна експресия" е идеалният подарък за жена, която цени изкуството и красотата на цветовете. Това абстрактно стъклено арт пано съчетава живописни цветове и артистични пръски, които създават вълнуващ визуален опит. Подходящ е за подарък на майка, сестра, приятелка или колежка, както и за специални поводи като рождени дни, юбилеи или други празненства. Този уникален арт пано ще добави цветност и изтънченост в дома или офиса на получателя, като същевременно изразява вашия вкус за изискан подарък.
Цена:
48 90 лв