Стъклено АРТ пано - Цветна магия

30 х 30см
Продуктов код glass33
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Цветна магия
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 15 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
11 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Луиза Воденичарска

Бързи ,коректни ,уникална изработка! Благодаря Ви за календарите и подаръците към тях!

Мирослава Здравкова

Страхотна изработка и бързо изпълнение на поръчката!

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

HrisTina Marinova

И аз изказвам своето задоволство от продуктите Ви! Прекрасни са! Отношението също е на топ ниво! С удоволствие ще се възползвам отново от услугите Ви! Горещо препоръчвам!

Вероника Тодорова

Поръчката вече е при нас Детските календари са страхотни, както и подаръците, които получихме към тях. Благодаря за отзивчивото и коректно обслужване! Успешна и ползотворна година!

Джулия Поюкова

За втора поредна година използвам услугите на Art Gift за коледни календари и подаръци. Препоръчвам ги, коректно отношение, добри цени, качествена изработка.

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Ивета Дочева

Лесна поръчка, бърза доставка, доволна съм от качеството.

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Petq Misho Chushkovi

Получих ме си подаръци страхотни са благодарим. Продължавайте все така да ни радвате
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано Цветна магия?

"Цветна магия" е вълшебно стъклено АРТ пано, което разкрива непреходната красота на цветята. Върху прозрачното стъкло са майсторски изобразени цветя в наситени жълти, лилави, розови и зелени оттенъци, които образуват едно впечатляващо и живописно платно. Картината е истинско произведение на изкуството, което внушава радост и хармония. Този изискан подарък е идеален за празници като Цветница, рожден ден или юбилей, като носи със себе си послание за красота и вечност. "Цветна магия" е перфектният подарък за жена, който съчетава изящество, емоция и цветно разнообразие. Това изкусително стъклено пано превръща всяко пространство в уютен и елегантен кът, изпълнен с вълшебство и живописна красота.

За кого е подходяща тази стъклена картина?

"Цветна магия" е вълшебен избор за подарък, който ще впечатли всяка специална жена. Този изящен стъклен арт панел с изображения на жълти, лилави, розови и зелени цветя е идеален подарък за Цветница, рожден ден, юбилей или друг специален повод. Съчетавайки красота и елегантност, той излъчва чувство на радост и хармония. "Цветна магия" е перфектният подарък, който ще донесе усмивки и вдъхновение на всяка дама, която цени изкуството и красивите детайли.
Цена:
48 90 лв