Стъклено АРТ пано - Шарена целувка

30 х 30см
Продуктов код glass29
5.00
794

Стъклено АРТ пано – Шарена целувка
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

5 поръчки за последните 24 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Цена:
48 90 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
18 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Мима Йорданова

Страхотно качество! Точни, коректни и любезни! Благодаря Ви за чудесното изпълнение!За пореден път се доказахте с професионализма си!Препоръчвам Ви!☺️

Евгени П.

Уникални са. Силно препоръчвам

Julieta Todorova

Много съм доволна от поръчката! Благодаря ви!

Dilqna Georgieva

Перфектна изработка и бързина

Мар Ден

Благодаря за прекрасните календари и подаръци към тях! Ще ползвам отново Вашите услуги.

илиева миглена

Днес си получихме календарите и подаръците към тях.Благодарим ви за бързата изработка и доставка.

Татяна Добрева

Благодаря Ви за бързото изпълнение на поръчката. Календарите са страхотни и подаръците също.

Ирина Енчева

Изключително съм доволна,календарите са страхотни,а изработката бърза

Светлана Георгиева

Страхотни са, да сте живи и здрасти, благодаря за прекрасните календари

Denitsa Televa

Благодаря за прекрасните календари и чаши!!!Много бързо изпълнение на поръчката!Изработката е наистина на ниво(бях скептична понеже е от сайт),но наистина останах очарована!Ще поръчвам отново и отново...
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлава стъкленото арт пано - Шарена целувка?

"Шарена целувка" е изящно стъклено АРТ пано, което пренася зрителя в магичен свят на цветове и емоции. Това уникално произведение на изкуството излъчва радост и любов през всяка своя ярка нотка.

На фона на стъклото се простира обширно поле, преситено със зелени и розови оттенъци, които предават животворяща енергия. В средата на полето е изобразена влюбена двойка – символ на безкрайната привързаност и нежност. Техните фигури се преплитат в дълбок целувка, която излъчва страст и хармония.

Цветният експлозив в оранжево, червено и синьо разкъсва образа и му придава динамичност. Цветните лалета водят окото на наблюдателя извън хоризонта, подчертавайки бескрайния потенциал на любовта.

Това стъклено АРТ пано съчетава майсторска техника и изразителност, правейки го идеален подарък за годишнина или за специална жена във вашето сърце. Всяка погледната в него целувка ще напомня за връзката ви, за цветната палитра на емоциите и за красотата на обичта.

За кого е подходящо това стъклено пано?

"Шарената целувка" е идеален подарък за влюбени, обичащи двойки или за специални годишнини. Това стъклено АРТ пано ще впечатли хора, които ценят изяществото на цветовете и символиката на любовта. Съчетавайки в себе си вълнуващ дизайн и изразително послание, този подарък е подходящ за всякакви поводи, когато искате да изразите своите чувства и да направите моментите специални.
Цена:
48 90 лв