Стъклено АРТ пано - Ярки светлини

30 х 30см
Код glass52
5.00
796

Стъклено АРТ пано – Ярки светлини
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

1 поръчка за последните 22 часа
30 х 30см 25 x 35см 40 х 40см 40 х 50см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъклената картина Ярки светлини?

Стъкленото АРТ пано "Ярки светлини" представлява вълнуващ нощен пейзаж на огромен мегаполис. Скъпоценни цветове - тъмно синьо и лилаво, влагат магическа атмосфера в произведението. Градът изглежда жив и пулсиращ, с високи сгради и небостъргачи, чиито светлини играят в мрака като звезди на небето.

За хора, които обожават урбанистичния живот и са вдъхновени от градските гледки, този подарък ще бъде наистина ценен.

Изумително стъклено АРТ пано с нощен градски пейзаж, в тъмно синьо и лилаво. Перфектен подарък за рожден ден, мъж, приятел или нов дом. Уникално изкуство, предаващо магията на градската нощ.

За кого е подходящо това стъклено пано?

Това АРТ пано е идеален подарък за рожден ден, излъчващ мистерия и енергия. Също така, то е перфектният подарък за мъж, който цени силата и дълбочината на градския живот. Със своята визуална магия, този панел също би бил прекрасен подарък за приятел, който тъкмо се премести в ново жилище, символизирайки новите начала и вълнение.

"Ярки светлини" съчетава изкуство и атмосфера, предоставяйки визуално преживяване, което ще запленява и вдъхновява всеки, който го види. Това изкусително пано е подходящо както за любители на градски пейзажи, така и за тези, които обичат да се отпуснат с едно уникално произведение на изкуството.

Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв