Стъклено АРТ пано - City lights

30 х 30см
Код glass57
5.00
694

Стъклено АРТ пано – City lights
Изработва се на 4мм. стъкло.
Монтира се на стената посредством стъклодържачи, които са включени в комплекта.

4 поръчки за последните 17 часа
30 х 30см 40 х 40см 40 х 60см 50 х 50см 50 х 70см
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
15 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Допълнителна информация

Стъклено АРТ пано изработено от стъкло 4мм с директен висококачествен печат. В полето "желан размер" изберете какъв размер искате да бъде отпечатана картината. Картините не се поддържат на склад и се изработват при поръчка. Срока за изработка е 10 работни дни след направена поръчка. В комплект получавате и стъклодържачи за монтаж на стена.

Какво представлява стъкленото арт пано - City lights?

"City Lights" е изумително стъклено АРТ пано, което представя великолепен нощен пейзаж. Произведението въвлича зрителя в магичната атмосфера на нощния град. На паното се изобразява живописна река, прекъсната от учудващ мост, свързващ двата бряга. Върху бреговете се издигат величествени сгради, чиято архитектура отразява елегантността на съвременния градски пейзаж.

Сплетеният от разнообразни цветове нощен небосвод създава завладяващо фоново осветление, докато залязващото слънце оставя меки отблясъци върху водната повърхност. Внимателното възпроизведение на светлините от градските фарове придава реалистичност и динамика на панорамата.

"City Lights" е перфектният подарък за рожден ден или за ваш приятел, който обича да се потапя в магията на нощния градски пейзаж. Това стъклено АРТ пано съчетава изкуството с елегантността и може да декорира вашия дом или офис, добавяйки уникален и неповторим акцент към интериора.

За кого е подходящо това стъклено пано?

"City Lights" е картина от стъкло подходяща за всички, които ценят красивите и изискани изображения. Това включва любители на градски пейзажи, хора, които търсят специален подарък за приятели и семейство, както и хора, които искат да декорират дома си или офиса с уникална и изящна творба. За колекционери на изкуство, този панел може да стане ценен актив в тяхната колекция, докато любителите на стъкленото изкуство ще се възхищават на техниката и красотата на тази творба. "City Lights" е създадено, за да добави радост и красота в живота на всеки, който го насрещне.
ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Отстъпка: - 10.00%
48 90 лв
44 01 лв