Картички

Персонални картички. Искате да завършите по един интересен начин подарък за близък човек, но не знаете как - предлагаме Ви да го направите с картичка. Картички за имен ден, за рожден ден, за сватба или кръщене с уникален дизайн по Ваш избор. С послание или със снимка - картичката ще бъде един завършващ щрих към изненадата, която сте подготвили.  
Разгледай още:
Картички за рожден ден Картички за имен ден Картички за 8 март Картички за великден Картички за Коледа

Картички

Картички

Картичките със ваша снимка за различни поводи са един традиционен и оставящ красив спомен подарък. Направете празниците незабравими с това красиво допълнение към подаръка.
Предлагаме поздравителни картички за всякакви поводи със снимка или текст. Богата колекция от дизайни за различни подови.
Картичките, които предлагаме са едностранно или двустранно напечатани. На лицето е пълноцветно отпечатано изображение, а на гърба бяло поле с редове за писане. Изработени са от висококачествена хартия, с пълноцветен печат. Размерът на картичките е А6 /10.5х14.8см./

Защо картичка със снимка?

Картичката със снимка е оригинално и традиционно допълнение към подготвената изненада за любим човек. Те са страхотно допълнение към изненадата, която сте подготвили и завършващ щрих.
Една персонална картичка със снимка и красиво послание ще зарадва, човека за който е предназначена. Персонално изработена, със запечатана любима снимка, картичката е оригинален подарък.
Картичката със снимка и текст е подходящ подарък за рожден ден, 8ми март, Великден, Коледа или друг празник. С това допълнение към подаръка, вашият близък ще остане очарован. Предлагаме и изработка на универсални картички, с които ще оставите красив спомен.