Картичка с ваша снимка за 8-ми Март 2

Продуктов код 5011
5.00
794

Картичка с отпечатана ваша снимка за 8-ми Март.
 

3 поръчки за последните 4 часа
Добави снимка тук
Цена:
4 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Ивайла Тодорова

Страхотна работа, отлична комуникация при оформянето на поръчката!

Виктория Василева

Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. Препоръчвам.

Елица Тодорова

Много коректни и много бърза доставка !

Жени Димитрова

Страхотни календари. Препоръчвам

Клавдия Колева

Страхотни календари и ключодържатели. Качеството е супер. Препоръчвам!

Веси Йорданова

Благодаря ви! Точни, коректни и много любезни!

Тединка Пръвчева

Благодаря за календарите и подаръците! Супер са! За втора година поръчваме от Вас и сме много доволни! :) Пожелавам Ви Весели празници и много професионални успехи!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Полина Христова

Поръчвам за втора година от календарите. Доволна съм от качеството. Бърза изработка и удобна доставка. Подаръците, които получихме също са много хубави. Благодаря!

Лидия Мушкова

Здравейте, получих поръчката си. Календарите са страхотни ✨✨✨ Подаръците също Отново бих използвала услугите ви Весели празници
Допълнителна информация

Картичка с ваша снимка за 8-ми Март с надпис: Честит 8-ми Март!

Картичката е подходяща за мама, за баба, за леля, за кака или за ваш любим човек
 

Характеристики:
Тип: двустранно напечатана картичка /лице - пълноцветно напечатано, гръб - място за писане на пожелание в бял цвят, оформено с редове/,
Размер на картичката: А6 /10,5х14,8 см/
Хартия - 300 грама хром мат

Срок за изработка - 5 работни дни. При поръчка на комплект от 4 картички е възможна и по-бърза изработка.

Какво представлява картичката с ваша снимка за 8-ми март?

На тази нежна хоризонтална картичка с великолепни цветни декорации, ние отдаваме почит към специалния ден - Осми март. Символ на нежност и любов, картинката зарежда с топлина и толерантност. В центъра на картичката е артистично поле, готово да приеме вашата снимка, като я окачите тук, за да я направите още по-лична.

Надписът за Осми март подчертава важността на този ден, когато честваме жените и тяхната роля в нашите животи. Този ден е повод да изразим благодарността и обичта си към всички специални жени около нас. Нека тази картичка бъде не само подарък за осми март, но и жест на признателност към тях, напомняйки им колко са ценни и важни.

С нежните цветя и изисканият дизайн на тази картичка, ние празнуваме не само Осми март, но и красотата и деликатността на живота и връзките, които създаваме с хората, които обичаме.

За кого е подходяща тази картичка?

Тази картичка е подходяща за всички специални жени във вашия живот, които искате да изненадате с нежност и обич по повод Осми март. Тя е идеален начин да изразите признателността си към майки, баби, сестри, приятелки, колежки или всички други жени, които са оставили следа в сърцето ви. Картичката е подходяща за всяка възраст и за всички, които ценят красотата и символиката на този специален ден, посветен на жените и техните постижения.
Цена:
4 00 лв