Картичка с ваша снимка Рози за 8-ми Март

Код 5013
5.00
796

Картичка с отпечатана ваша снимка за 8-ми Март.

5 поръчки за последните 21 часа
Добави снимка тук
Цена:
4 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Картичка с ваша снимка за 8-ми Март с надпис: Честит 8-ми Март!

Картичката е подходяща за мама, за баба, за леля, за кака или за ваш любим човек
Характеристики:
Тип: двустранно напечатана картичка /лице - пълноцветно напечатано, гръб - място за писане на пожелание в бял цвят, оформено с редове/,
Размер на картичката: А6 /10,5х14,8 см/
Хартия - 300 грама хром мат

Срок за изработка - 5 работни дни. При поръчка на комплект от 4 картички е възможна и по-бърза изработка.

Какво представлява картичката с ваша снимка Рози?

Картичката с Рози за 8-ми Март е нежен и изящен начин да изразите своята обич и благодарност към специалните жени в живота си. Нейната декорация включва едно чудесно букет червени рози, които са символ на страст и любов. Фонът на картичката наподобява дървена основа, придавайки й топлина и уют.

Овалното поле за снимка в центъра на картичката предоставя място за вашата собствена снимка, която ще направи жеста ви още по-личен и специален. Тази картичка е подходяща за мама, за баба, за леля, за кака или за всеки, когото обичате и желаете да зарадвате в деня на жената. Нека червените рози и уникалният дизайн на картичката бъдат израз на вашата благодарност и обич към тях в този специален ден.

За кого е подходяща тази картичка?

Тази картичка с изображение на червени рози и дървесен фон е подходяща за всички специални жени в живота ви, които искате да почерпите с любов и уважение в деня на 8-ми Март. Тя е идеален подарък за мама, баба, леля, кака или за всеки, който заслужава вашата обич и внимание. Нейният елегантен дизайн и красивите червени рози ще изразят вашите чувства и ще направят този специален ден още по-изключителен.
Цена:
4 00 лв