• Подкатегории
    • покажи повече
  • Повод
  • Подарък за
  • Цена
    •   -   лв

Кейс за телефон

Кейсовете или калъфи за телефон са силиконови калъфи, които предпазват вашия телефон.
Бъдете уникални и оригинални като преобразете мобилното си устройство с нестандартен кейс за телефон със снимка по Ваш или наш дизайн.
При избора си на кейс със снимка ще бъдете различни и ефектни по всяко време.
Виж още 24 продукта
Разгледай още:
Цветя Мода Кейсове Спорт кейсове Фрази / Любов Музика Кейсове Градове Кейсове Хипстър кейсове Животни Кейсове България Кейсове Автомобилни кейсове Филми / Анимация Кейсове Протектори

Кейс за телефон

Какво представляват Кейсът за телефон?

Кейсът за телефон е силиконов калъф, изработен с ваша снимка, лого или текст.
Използваната технология е висококачествен директен УВ-печат. Кейсовете със снимка са с високо качество на напечатаното изображение.
Ние от Art Giftпредлагаме голямо разнообразие от кейсове за телефон: Huawei, iPhone, Samsung, Xiaomi, Nokia и още много други.

Защо да изберете Кейс за телефон със снимка?

Кейс с ваша снимка - това е една чудесна идея да преобразите и разкрасите телефона си
С персонален кейс може да покажете индивидуалност и стил. Можете да отпечатаме, това което желаете /снимка, текст или изображение/. Любимата ви снимка от мечтаната почивка, страхотен колаж или семейна снимка. Имате възможност за колоритни и различни идеи, които ние от Арт Гифт може да реализираме. 
Кейсът с ваша снимка е прекрасна идея за и за подарък. Може да зарадвате ваш близък, със страхотен индивидуален подарък, изработен със снимка и текст. Персоналните и лични подаръци са докосващи сърцето и оставят прекрасни спомени.

Оригиналният кейс със снимка или с красив, различен и колоритен дизайн е лесен начин да преобразите телефона са.
Когато става дума за телефони, всички отделяме повече време при  избора на подходящи аксесоари. За защита – търсим най-добрият, оригинален и качествен начин.
Всеки има кейс за телефон, но идва момент, когато искаме да променим еднообразните и скучни калъфчета. Имаме решение за вас – Направи си кейс с персонализиран дизайн и придайте оригиналност на вашият калъф за телефон.

Ние творим и създаваме персонално изработени за вас калъфи за телефон. Разгледайте нашият каталог с над 3000 дизайна започващи от български фолклорни мотиви, шевици и описание за значението на всяка.калъфи за телефон с принтирани очила, книга, име, девиз или послание.
Може да изберете наш дизайн със снимка и текст или с изображение. Подберете моделът, който ви носи много усмивка и настроение
В тази категория можем да ви предложим голямо разнообразие, както за вас, за любимите ви хора, така и за приятелите ви. Бъдете, различни, практични и колоритни
Срок за изработка - около 7 работни дни.