Персонализан кейс за телефон | Кейс за телефон

Кейс за телефон - Влак

Продуктов код keis78
5.00
794

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Влак . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 10 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Симона Георгиева

Точни и коректни /качество,обслужване и комуникация и всичко/!! За 6-та година поръчвам!

Ани Георгиева

Страхотна и бърза изработка и доставка.Страхотни сте, благодаря Ви, много ми харесаха нещата които поръчах!

Хатидже Халилова

Точни и коректни. Горещо препоръчвам.

Стелиана Христова

Изпълниха поръчката ми за един ден,на другия си я получих!

Диляна Манева

Бързи и много коректни- препоръчвам

Vesela Lazarova

страхотни продукти и бърза доставка. препоръчвам!

Мария Стаева

Страхотно качество на календарите , бързо изпълнение на поръчката

Harika Hayredin

Изключително съм доволна! Благодаря!

Петя Василева

Много сме доволни,календарите и магнитчето са чудесни...подаръците също.Прекрасно отношение,коректност и бързина! Благодарим ви!!!

Наджие Терзи

Благодаря за коректната и бърза доставка!!!!!Перфектни сте!!!
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Влак . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Влак ?

Кейсът за телефон от ArtGift е не просто аксесоар за вашето устройство - той е израз на стил и индивидуалност. Със своя красив дизайн, който можете да изберете специално за вашия модел телефон, този кейс става част от вашето ежедневие и допринася за обновяването на визията на вашия смартфон.

Този персонализиран кейс е идеален подарък за всеки мъж, подарък за  брат, подарък за син, подарък за приятел или специален човек. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто желаете да направите приятен сюрприз без повод, този кейс е перфектният избор.

Но кейсът не е само за красота. Той също така осигурява надеждна защита на вашия телефон. Изработен от мека и издръжлива пластмаса, този кейс обгръща вашия смартфон и го предпазва от счупване и надраскване. Така можете да използвате вашето устройство без страх от повреди.

Също така, кейсът дава възможност за индивидуалност и стил. Снабден с пълноцветно напечатано изображение, изработено с най-новата технология на УВ мастила, кейсът става уникален и изразителен аксесоар. Можете да изберете дизайн, който отразява вашата личност или интересите ви.

Също така, не трябва да се притеснявате за удобството на използване на вашия телефон с този кейс. Той осигурява достъп до всички бутони и портове, така че можете да го използвате нормално без ограничения.

Защитете и стиловно подобрете вашия телефон с кейс от онлайн магазин ArtGift. Нашият кейс е съчетание от красота и функционалност, което ще направи вашето устройство още по-ценно и персонално.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Влак ?

Кейсът за телефон от ArtGift е подходящ за всички, които искат да обновят визията на своят смартфон и да го защитят едновременно. Той е идеален подарък за мъже от всички възрасти - братя, синове, приятели и колеги, независимо дали става въпрос за рожден ден, имен ден или просто желание за приятна изненада. Този кейс осигурява надеждна защита от счупване и надраскване, като същевременно придава стил и индивидуалност със своя красив дизайн и възможност за персонализация. С този аксесоар, всеки може да изрази своята уникалност и стил, като същевременно се погрижи за безопасността на своя телефон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв