България Кейсове

Калъфът за телефон предпазва от нараняване и надраскване мобилното устройство. 
Разнообразие от кейсове за телефон на тема за България. Един красив и практичен подарък за вас или ваш близък. 

България Кейсове

Кейс за телефон - България

Калъф за телефон е страхотно украшение за мобилното ви устройство. Той защитава и предпазва смартфона ви от нараняване.
Разнообразие от модели за много марки телефони: iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei и други.
В тази категория ще откриете стилни и уникални дизайни на българска тематика. Традиционни, тематични и уникални дизайни. Разкрасете телефона си с един атрактивен кейс за телефон.
Кейсът за телефон от колекцията за България е уникален аксесоар. Подходящ е за подарък за вас или любимите ви хора, с който ще остави положителни емоции и много усмивки.  
Ако имате идея за персонален кейс, може да преобразите мобилното си устройство с индивидуален кейс за телефон със снимка по Ваш или наш дизайн.

Предимства на кейса за телефон

Кейсовете за телефон са изработени от висококачествени материали - здрав силикон с отпечатано изображение посредством UV- печат. Използваната технология на печат гарантира устойчивост на цветовете. Печата не се изтрива и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.
Калъфите за телефон са изключително издръжливи, удобни, леки и гъвкави. Проектирани са така, че да прилепват плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръщат внимателно и го предпазват от надрасквания, ожулвания или нараняване. Предпазва добре гърба и страничните стени на телефона ви. Той пасва плътно в калъфа, като има и достъп до екрана, камерата, бутоните, входовете и изходите.