Кейс за телефон - България 2

Код keis03-9545
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на България 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

3 поръчки за последните 6 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон България 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - България 2 ?

Кейсът за телефон, представен на уебсайта art-gift.net, предлага уникален и патриотичен дизайн, който може да обнови визията на вашия телефон. Този кейс е чудесен подарък за всеки, който обича България и желае да изрази своята национална принадлежност. Независимо дали търсите подарък за мъж, подарък за жена, подарък за баща, подарък за брат, подарък за син, или просто искате да зарадвате някого по случай рожден ден, подарък за имен ден или без повод, този кейс е отличен избор.

Един от ключовите атрибути на този кейс е персонализацията. Той се изработва специално за желания от вас модел телефон, което означава, че ще се побере перфектно и ще осигури пълна защита на вашето устройство. Този персонализиран подход прави кейса още по-специален и уникален.

Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която не само обгръща телефона, но и го предпазва от счупване и надраскване. Тази комбинация от стил и функционалност е от съществено значение за всеки смартфонов потребител. Освен това, кейсът има пълноцветно напечатано изображение, което допълнително придава на вашето устройство индивидуалност и уникалност.

Използването на най-нова технология с УВ мастила за печат на кейсовете гарантира качество и дълготрайност на изображението. Така можете да се наслаждавате на красивия дизайн през дълъг период без загуба на интензивност на цветовете или детайли.

Също така, кейсовете са проектирани с внимание към детайлите и позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон. Не е необходимо да премахвате кейса, за да използвате устройството си, което го прави удобен и практичен.

В заключение, този персонализиран кейс за телефон от art-gift.net е перфектният начин да съчетаете стил, защита и национална принадлежност. Той е подходящ подарък за всеки повод и може да бъде символ на вашия патриотизъм и индивидуален стил.

За кого е подходяща Кейс за телефон - България 2 ?

Този персонализиран кейс за телефон с патриотичен дизайн е подходящ за всички, които обичат България и искат да изразят своята национална принадлежност. Той е чудесен подарък за мъже, жени, бащи, братя и синове, подходящ както за рожден ден, имен ден, така и за специални моменти без конкретен повод. Кейсовете са изработени от висококачествена мека пластмаса, предпазвайки телефона от счупване и надраскване. С персонализирания дизайн и достъп до всички функционалности на устройството, кейсът е идеален за хора, които искат да съчетаят стил, национална принадлежност и защита на своят телефон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Още продукти
Цена:
22 00 лв