Кейс за телефон - Васил Левски

Код keis42
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Васил Левски . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

4 поръчки за последните 1 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Васил Левски. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Васил Левски ?

Кейсовете за телефон от art-gift.net са не само функционални, но и стилни аксесоари, които могат да разнообразят визията на вашия телефон. Всеки кейс е изработен персонално за желания от вас модел телефон, което го прави уникален и персонализиран аксесоар. Те са идеален подарък за мъж, подарък за жена, подарък за син, подарък за дъщеря, подарък за сестра, подарък за брат или подарък за приятел, независимо дали има специален повод като подарък за рожден ден или подарък за имен ден, или просто искате да покажете внимание и грижа към тях.

Един от ключовите атрибути на тези кейсове е техният стилен дизайн, който може да бъде персонализиран според вашите предпочитания. Независимо дали обичате абстрактни изображения, природа, цветя, герои от филми или нещо друго, вие имате възможност да изберете мотив, който отразява вашата индивидуалност.

Кейсовете са изработени от мека, но устойчива пластмаса, която обгръща вашия телефон и го предпазва от счупване и надраскване. Тази комбинация от стил и защита прави тяхната употреба практична и елегантна.

Също така, използваме най-новата технология с УВ мастила, за да напечатаме вашето изображение върху кейса. Това означава, че дизайнът е ярък и издръжлив, запазвайки своята наситеност и качество дълго време.

Един от големите предимства на тези кейсове е, че осигуряват достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да е необходимо да го махате. Така че, докато предоставят стил и защита, те остават и практични и удобни за употреба.

Кейсовете за телефон от art-gift.net са персонализирани, стилни и функционални аксесоари, които не само ще защитят вашия телефон, но и ще придадат уникалност на визията му. Независимо дали сте в търсене на подарък или просто желаете да освежите визията на своя смартфон, тези кейсове са отличен избор.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Васил Левски ?

Кейсовете за телефон от art-gift.net са подходящи за всички, които желаят да персонализират и защитят своите мобилни устройства. Те са идеални подаръци за всеки, независимо от пола или възрастта. За мъже и жени, те представляват стилен аксесоар, който допълва техния стил. За синове и дъщери, кейсовете са индивидуален начин да изразят своята личност и интереси. За сестри, братя и приятели, те са прекрасен начин да изразят приятелството и близкостта със специално избрания дизайн. С подаръци за рожден ден, имен ден или без повод, тези кейсове ще зарадват всеки, който обича технологията и стилните аксесоари.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Още продукти
Цена:
22 00 лв