Кейс за телефон - Георги храбър е роден ...

Код keis288
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Георги храбър е роден … . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 18 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
3 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон - Георги храбър е роден ... . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Георги храбър е роден ... ?

Кейсът за телефон "Георги Храбър е роден" от онлайн магазин ArtGift е персонализиран и забавен начин да зарадвате ваш любим човек. Този кейс се изработва специално за вас, с възможност за промяна в дизайна, което го прави идеален подарък за имен ден, подарък за рожден ден или дори без никакъв повод.

Кейсът е не само красив, но и функционален. Той е изработен от мека пластмаса, която обгръща вашия телефон, осигурявайки му надеждна защита от счупване и надраскване. Същевременно, кейсът дава възможност за добавяне на вашето избрано изображение върху него, което го прави уникален и персонален аксесоар.

Използваме най-новата технология с УВ мастила, за да напечатаме вашия дизайн върху кейса с високо качество и наситени цветове. Това означава, че вашата снимка или изображение ще изглежда живо и привлекателно.

Кейсовете, предлагани от ArtGift, са създадени с мисъл за удобство и функционалност. Те осигуряват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да ограничават функционалността му.

Този кейс е страхотен подарък за мъж, подарък за приятел, подарък за брат или подарък за вуйчо, който не само ще защити техния телефон, но и ще им напомни за специалния момент, в който сте решили да ги зарадвате с този уникален аксесоар. Защитете своя телефон и добавете индивидуален стил с кейсовете от онлайн магазин ArtGift.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Георги храбър е роден ... ?

Кейсът "Георги Храбър е роден" от ArtGift е подходящ за всеки, който желае да направи уникален и персонален подарък. Той е идеален за хора, които искат да зарадват свои приятели, братя, вийчо или специални хора в живота си с нещо красиво и забавно. Кейсът може да бъде подарен по всякакъв повод - имен ден, рожден ден или дори без специален повод. Този аксесоар не само предоставя стил и индивидуалност, но и осигурява надеждна защита на телефона. С персонализирания дизайн и възможност за промяна в изображението, този кейс се превръща в чудесен и запомнящ се подарък.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Още продукти
Цена:
22 00 лв