Кейс за телефон - Paris

Код keis12
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Paris 1. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 12 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
7 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Paris. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Paris ?

Кейсът за телефон, представен на уебсайта art-gift.net, представлява идеалния аксесоар, с който да придадете на вашето устройство красив и стилен вид, съчетан с практичност и персоналност. Този кейс е създаден с внимание към детайла и се отличава със своя изискан дизайн.

Една от най-забележителните черти на този кейс е възможността да бъде изработен персонално за конкретния ви модел телефон. Това означава, че може да изберете този стилен аксесоар за разнообразяване на вашата телефонна колекция, независимо от модела на устройството си. Това го прави отличен избор за подарък, независимо дали сте в търсене на нещо специално за вашата жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря или подарък за приятелка. Можете да го подарите по повод рожден ден, подарък за имен ден или дори без повод, за да изразите вашата нежност и внимание към близките ви хора.

Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която обгръща телефона ви, предоставяйки надеждна защита от счупване и надраскване. В същото време кейсът добавя уникалност чрез пълноцветно напечатано изображение върху него. Този процес на печат се извършва с най-новата технология с УВ мастила, което гарантира ярки и наситени цветове, които не избледняват с времето.

Важно е, че кейсовете са проектирани така, че да осигурят лесен достъп до всички бутони и портове на вашето устройство, без да нарушават функционалността му. Това гарантира удобство и удоволствие при използването на вашия телефон.

С този кейс от art-gift.net ще можете да преобразите вашето устройство в стилно изкуство и да го представите с гордост. Той е идеален начин да изразите вашата индивидуалност и да добавите личен акцент към вашия мобилен опит.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Paris ?

Кейсът за телефон, предоставян от art-gift.net, е подходящ за всеки, който желае да комбинира стил, индивидуалност и защита за своят смартфон. Той е идеален подарък за жени и момичета, които обичат модата и красотата, както и за всеки, който цени персонализацията и оригиналните аксесоари. Този кейс може да се подари по всякакъв повод - рожден ден, имен ден, или дори без никакъв конкретен повод, за да изразите своето внимание и признание към близките си. Неговата издръжливост и функционалност го правят подходящ за всички, които търсят стилен и практичен начин за защита на своя смартфон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв