Животни Кейсове

Защитете телефона си с дизайнерски модел кейс за телефон от категория "Животни".
Разнообразие от дизайни и модели на различни животни. Един различен, ефектен подарък за ваш близък или за вас самите. 
 

Животни Кейсове

Кейс за телефон с животни

Кейсът за телефон е красив, атрактивен и практичен подарък за вас или ваш близък.
Уникален и различен стил за всеки телефон. Калъфите за телефони, които предлагаме се отличават с индивидуалност и интересни дизайни.  
За любителите на животните, които желаят да бъдат индивидуални, атрактивни и стилни  - Кейсът за телефон с животни е правилният подарък. Разкрасете телефона си с един прекрасен кейс от колекцията с животни. Предлагаме богат избор от дизайни с животни – лъв, котка и други.  
Силиконовият калъф за телефон е чудесно украшение за мобилното ви устройство. Разнообразие от модели за много марки телефони:  iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei и други.
Този страхотен аксесоар е оригинален подарък за вас или любимите хора, който ще остави положителни емоции и много усмивки.  
Ако имате идея за персонален кейс, може да преобразите мобилното си устройство с различен кейс за телефон със снимка по Ваш или наш дизайн.

Предимства на кейса за телефон

Кейсовете за телефон са изработени от висококачествени материали - здрав силикон с отпечатано изображение посредством UV- печат. Използваната технология на печат гарантира устойчивост на цветовете. Печата не се изтрива и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.
Калъфите за телефон са изключително издръжливи, удобни, леки и гъвкави. Проектирани са така, че да прилепват плътно и функционално по панела на устройството, като го обгръщат внимателно и го предпазват от надрасквания, ожулвания или нараняване. Предпазва добре гърба и страничните стени на телефона ви. Той пасва плътно в калъфа, като има и достъп до екрана, камерата, бутоните, входовете и изходите.