Кейс за телефон - Балон

Код keis13
5.00
694

Кейс за телефон със снимка на Балон. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 4 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
2 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Балон. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Балон ?

Кейсът за телефон, предоставен от art-gift.net, представлява перфектната комбинация от красота и функционалност. Със своя свеж и изящен дизайн, този аксесоар за телефон е идеалният начин да обновите визията на вашето устройство. Но този кейс предлага не само естетическа стойност; той е създаден с особено внимание към функционалността и защитата на вашия телефон.

Важен аспект при избора на този кейс е, че всеки от тях се изработва персонално за конкретния модел телефон, който притежавате. Това означава, че можете да бъдете уверени, че кейсът ще се побере перфектно и ще защити вашия смартфон без излишни промени или компромиси във функционалността му.

Този кейс също е чудесен избор като подарък за вашия близък. Без значение дали търсите подарък за жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря или подарък за приятелка, той е перфектният подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто като израз на вашето внимание и обич.

Изработен от мека пластмаса, този кейс обгръща вашия телефон и го предпазва от счупване и надраскване. С това кейсът не само предоставя защита, но и добавя уникален стил и индивидуалност благодарение на пълноцветното напечатано изображение върху него. Технологията на печат е с УВ мастила, което гарантира ярки и устойчиви цветове с течение на времето.

Най-доброто от всичко е, че кейсовете предоставят лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, така че можете да продължите да го използвате с удобство и без ограничения.

Този кейс не е просто аксесоар; той е израз на индивидуалност и стил, който допринася за перфектния облик на вашия смартфон и го предпазва същевременно.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Балон ?

Кейсът за телефон от art-gift.net е подходящ за всички, които ценят красив дизайн и желаят да предпазят своя смартфон. Той е идеален подарък за жени, сестри, дъщери или приятелки, като подчертава индивидуалността и стила им. Този кейс се отличава с персоналността си, благодарение на възможността за изработка специално за техния модел телефон. С меката пластмаса и пълноцветния дизайн той предоставя не само стил, но и надеждна защита срещу счупвания и надрасквания. Независимо дали става въпрос за подарък или желание за обновление на собствен стил, този кейс е перфектният избор.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

ПОСЛЕДНО РАЗГЛЕЖДАНИ
Цена:
22 00 лв