Кейс за телефон - Дърво 2

Код keis41
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Дърво 2 . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 6 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Дърво 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Дърво 2 ?

Кейсът за телефон, предоставен от https://art-gift.net/, представлява стилно и свежо решение, което ще освежи визията на вашия телефон. Тези кейсове са персонализирани за вашия конкретен модел телефон и са идеален подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятел или приятелка, както и подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод.

Изработени с грижа и внимание към детайла, кейсовете са направени от мека пластмаса, която обгръща вашия телефон и го предпазва от счупване и надраскване. Този качествен материал не само осигурява защита, но и добавя уникалност на устройството ви благодарение на възможността за пълноцветен печат на изображение върху кейса.

Важно е да споменем, че използваме най-новата технология с УВ мастила за печат, което гарантира, че вашият кейс ще изглежда живо и изразително. Благодарение на тази технология, дори по-сложни и детайлни дизайни се възпроизвеждат с яркост и контраст.

Кейсовете, предлагани от https://art-gift.net/, също така са проектирани така, че да позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон. Не е необходимо да премахвате кейса, за да използвате устройството си – всичко е удобно и функционално.

Съчетавайки красив дизайн, индивидуална персонализация и надежна защита, кейсовете за телефон от https://art-gift.net/ са перфектният начин да направите вашия телефон още по-привлекателен и уникален. Разгледайте разнообразната им колекция и открийте идеалния кейс за вашето устройство.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Дърво 2 ?

Кейсовете за телефон от https://art-gift.net/ са подходящи за всеки, който желае да защити своя смартфон от счупване и надраскване, докато му придаде уникална и стилна визия. Те са персонализирани за различни модели телефони, което ги прави идеални подарък за мъже, жени, приятели и приятелки, независимо от повода - рожден ден, имен ден или без него. С красиви и свежи дизайни, изработени с висококачествени УВ мастила, кейсовете предлагат стил и индивидуалност. Също така, с удобен достъп до бутоните и портовете на телефона, те са функционален аксесоар за всеки, който иска да подчертае своя стил и личност.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв