Кейс за телефон - Екзотика

Код keis27
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Екзотика . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 2 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Екзотика. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Екзотика ?

Кейсът за телефон от Art-Gift.net е перфектният начин да обновите визията на вашия смартфон със свой собствен стил и индивидуалност. Този кейс се отличава с красив и свеж дизайн, който не само ще предпази вашето устройство, но и ще го превърне в моден аксесоар.

Една от ключовите характеристики на този кейс е, че всеки от тях се изработва персонално за конкретния ви модел телефон. Това означава, че кейсът ще се побере идеално на вашето устройство, осигурявайки максимална защита и комфорт в употребата му.

Този продукт е прекрасен подарък за жена, подарък за сестра, подарък за дъщеря или подарък за приятелка. Независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод, кейсът за телефон "Екзотика" ще зарадва всеки, който го получи, със своя стил и уникален дизайн.

Изработен от мека пластмаса, кейсът обгръща вашия телефон, предпазвайки го от счупване и надраскване. Този материал осигурява издръжливост и дълготрайна защита, без да компрометира възможността за свободен достъп до всички бутони и портове на устройството.

Пълноцветното изображение, което е напечатано върху кейса, е резултат от най-новата технология с УВ мастила. Това гарантира живи и наситени цветове, които не избледняват с времето. Вашият кейс ще изглежда нов и свеж дори след продължителна употреба.

В сума, този кейс за телефон не само предоставя стил и индивидуалност, но и го прави надежден аксесоар за защита на вашия ценен смартфон. С него можете да изразите своята личност и стил, като в същото време поддържате вашето устройство в перфектно състояние.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Екзотика ?

Този кейс за телефон "Екзотика" е подходящ за всеки, който желае да комбинира стил, индивидуалност и защита за своя смартфон. Той е идеален аксесоар за жени, сестри, дъщери и приятелки, предоставяйки им възможност да изразят своя собствен вкус и предпочитания. Отличният дизайн и възможността за персонализация го правят подходящ и за подарък по повод рожден ден, имен ден или без никакъв повод. В същото време, меката пластмаса осигурява надеждна защита срещу счупване и надраскване, което го прави подходящ за всеки, който се интересува от дълготрайна защита и стилов дизайн за своя смартфон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв