Кейс за телефон - Есен

Код keis38
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Есен . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 8 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
9 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Есен. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Есен ?

Кейсът за телефон, представен на уебсайта https://art-gift.net/, представлява елегантен и стилен аксесоар, който може да преобрази визията на вашия смартфон. Този кейс е проектиран с огромно внимание към детайлите и предоставя възможност за персонализация според модела на вашия телефон. Това го прави идеален подарък за вашия собствен телефон или като специален подарък към вашата жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра или подарък за приятелка, независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод.

Кейсовете са изработени от мека и устойчива пластмаса, която обгръща вашия телефон, осигурявайки му надежна защита от счупване и надраскване. Това означава, че вашето устройство ще запази своята нова и безупречна визия за по-дълго време. В същото време, кейсът предлага възможност за индивидуално напечатане на изображение по ваш избор, което може да бъде каквото и да е, което ви вълнува - от любима фотография до творчески дизайн или лично послание. Напечатването се извършва с най-новата технология на УВ мастила, което гарантира ярки и наситени цветове.

Освен това, кейсът е проектиран така, че да осигурява лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да ограничава функционалността му. Така че, докато вашият смартфон е напълно защитен, вие може да продължите да го използвате без пречки.

Кейсът за телефон от https://art-gift.net/ не само предоставя надеждна защита на вашия драгоценен гаджет, но и придава уникален и персонален стил на вашето устройство. Той е идеален начин да изразите себе си и да направите вашия телефон незабравим аксесоар.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Есен ?

Кейсът за телефон от https://art-gift.net/ е подходящ за всеки, който иска да защити своя смартфон от счупване и надраскване, докато му придаде стил и индивидуалност. Той е идеален подарък за жени и момичета, като подарък за рожден ден, имен ден или просто като израз на приятелска или семейна нежност. С възможността за персонализация със собствени снимки или дизайни, този кейс прави специален жест към получателя и му позволява да носи нещо, което отразява неговата индивидуалност. Без значение какъв стил или интереси има човекът, този кейс може да бъде направен специално за него.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв