Кейс за телефон - Компас

Продуктов код keis31
5.00
794

Кейс за телефон със снимка на Компас . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 21 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Лилия Иванова

positive review Много съм доволна! Препоръчвам с две ръце! Бързо и качествено изпълнение на поръчката! -

Лилия Иванова

positive review Прекрасно отношение, страхотно качество. На живо дори още по красива изработка♥️☺️ -

Aneta Blazheva

Много съм доволна от календарите, за 3 година поръчвам!

Румяна Павлова

Страхотни календари . Благодарим и за подаръците . Горещо препоръчвам .

Теодора Димитрова

За втора поредна година поръчвам и пак съм очарована! Благодаря ви страхотни сте!!!!!

Borislava Ivanova

Днес получих календарите и подаръците, всичко е страхотно много съм доволна.. Благодаря много, пак ще поръчам ☺

Biserka Koeva

Отговорни ! Препоръчвам !

Petya Vasileva

Страхотни! Бърза изработка :) благодаря

Iveto Ivanova

Здравейте! Получихме календарите и подаръците към тях! Много сме доволни, всичко отговаря точно на посоченото! Препоръчваме ☺
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Компас. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Компас ?

Кейсът за телефон, предоставен от Art-Gift.net, е истинско произведение на изкуството, което не само ще предпази вашия телефон, но и ще го превърне в стилен аксесоар. Този кейс се отличава с красив и свеж дизайн, който носи уникален и индивидуален характер.

Една от ключовите характеристики на този продукт е, че всеки кейс се изработва персонално за конкретния ви модел телефон. Това гарантира пълното му съответствие с вашето устройство и позволява лесен достъп до всички бутони и портове.

Кейсовете са изработени от мека и устойчива пластмаса, която не само обгръща телефона, но и го предпазва от случайни счупвания и надрасквания. Това означава, че вашето устройство ще запази своята красота и цялостност дълго време.

Най-важният елемент на кейса обаче е неговият възможно най-детайлен и ярък печат. Art-Gift.net използва най-новите технологии с УВ мастила, за да създаде изображение, което ще впечатли с ярките си цветове и детайлите, възпроизведени в най-високо качество. Този пълноцветен печат не само прави кейса красив и стилен, но и му придава уникалност.

Този кейс за телефон не е просто аксесоар - той е перфектният подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра или подарък за приятелка, независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто без повод. Той представлява комбинация от функционалност и изкуство, която със сигурност ще бъде оценена и обичана от всеки, който го получи. Направете вашия телефон още по-специален с този уникален кейс от Art-Gift.net.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Компас ?

Този красив и стилен кейс за телефон от Art-Gift.net е подходящ за всеки, който желае да предпази своя смартфон със стил. Той е идеален подарък за жени, дъщери, сестри и приятелки, като подходящ е за всички възрасти. Без значение дали става въпрос за рожден ден, имен ден, или просто заради желанието да обогатите визията на своя телефон с уникален аксесоар, този кейс отговаря на изискванията. С неговата индивидуална изработка за конкретния модел телефон и лесен достъп до функционалността на устройството, този кейс представлява идеалния начин да съчетаете стил и защита на своя телефон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв