Кейс за телефон - Палми 2

Код keis32
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Палми 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 13 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
5 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Палми 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Палми 2 ?

Кейсът за телефон, предоставен от https://art-gift.net/, представлява не само функционален аксесоар, но и изящен моден акцент, който може да обнови и подчертае стила на вашия телефон. Създаден с много внимание към детайлите и персонализиран специално за вашия модел телефон, този кейс е идеален подарък за вашия близък човек - подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра или подарък за приятелка, както и за специални поводи като подарък за рожден ден или подарък за имен ден.

Кейсът е изработен от висококачествена мека пластмаса, която не само предоставя отлична защита на вашия телефон от счупване и надраскване, но и му дава индивидуален и уникален външен вид. С този кейс, вие можете да изразите своя стил и личност, тъй като наличието на пълноцветно напечатано изображение върху него ви позволява да изберете дизайн, който ви отразява най-добре.

Ние използваме най-новите технологии в печатната индустрия, включително УВ мастила, за да осигурим високо качество и ярки цветове на вашия кейс. Този процес гарантира, че вашият дизайн ще изглежда живо и изразително, което прави кейса не само функционален, но и изкуство.

Един от големите предимства на нашите кейсове е, че предоставят достъп до всички бутони и портове на вашия телефон. Това означава, че може да използвате вашия устройство без пречки и да се насладите на всички негови функции без неудобства.

С кейса за телефон от https://art-gift.net/ ще можете да съчетаете стил и защита в едно, като добавите уникален и индивидуален акцент към своя смартфон. Този продукт е идеалният начин да изразите своята индивидуалност и да създадете персонален стилов стейтмънт.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Палми 2 ?

Кейсът за телефон от https://art-gift.net/ е подходящ за всеки, който желае да предостави на своя телефон стилно и индивидуално облекло. Той е идеален подарък за жени, дъщери, сестри и приятелки, предоставяйки им възможност да изразят своята индивидуалност и да подчертаят своя стил. Освен това, този кейс е подходящ и за всички, които искат надеждна защита на своя смартфон без да компрометират външния му вид. С разнообразието от дизайни и възможността за персонализация, кейсът е идеален както за специални поводи като рожден ден и имен ден, така и за всеки, който цени красотата и функционалността в едно.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв