Пълноцветни персонализирани кейсове за телефон | Кейс за телефон

Кейс за телефон - Пеперуда

Продуктов код keis25
5.00
778

Кейс за телефон със снимка на Пеперуда . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 9 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Milena Taneva

Много съм доволна от крайният резултат на моята поръчка. Благодаря ви!

Екатерина Стоянова

Голямо разнообразие от детски календари. Получихме нашите заедно с подаръците и много ги харесахме. Пак ще ползваме услугите ви. Благодарим!

Несрин Ахмедова

Много сме доволни, отлично обслужване

Гергана Ерменкова

Благодарим Ви за календарите и за подаръците към тях! Благодаря Ви също за колегиалното отношение ! Страхотни сте и със сигурност ще Ви препоръчам на приятели!

Mariq Stefanova

Много съм доволна, че пак се доверих на Вас. Благодаря Ви за уникалният екип!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Maria Nikolova

Току що получих поръчката,календарите и подаръците към тях са страхотни.Благодаря за бързото и коректно изпълнение. Уникални сте както винаги.Бъдете здрави и още повече успешни !

Maria Kostadinova

Отлично изпълнение на поръчката, красиви календари и джобни календарчета, позициониране на изпратените от мен снимки спрямо избрания модел календар. Бързо изпълнение и доставка. Със сигурност ще поръчам отново, препоръчвам и на други хора да го направят! Успехи и занапред!

Милена Сашова

Коректни и отзивчиви!!!!!

Стефани Ангелова

Много съм доволна. Бърза изработка и коректно отношение! Препоръчвам!
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Пеперуда. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Пеперуда ?

Кейсът за телефон, предлаган от Art-Gift.net, представлява идеалния аксесоар, който може да обнови визията на вашия мобилен телефон. Този кейс се отличава с красив и нежен дизайн, който не само ще подчертае стила ви, но и ще предостави надежна защита на вашето устройство. Един от ключовите аспекти на този продукт е възможността за персонализация според модела на вашия телефон, като това го прави перфектен избор за подарък за жена, подарък за дъщеря, подарък за сестра или подарък за приятелка, както и за специални събития като подарък за рожден ден, подарък за имен ден или дори без конкретен повод.

Материалът, използван за изработката на кейсовете, е мека и устойчива пластмаса, която обгръща вашия телефон, за да го предпази от счупване и надраскване. Това означава, че вие можете да се наслаждавате на своя смартфон без да се притеснявате за повреди от удари или драскотини. Освен практичността, кейсовете от Art-Gift.net предоставят и възможност за изразяване на вашата индивидуалност чрез пълноцветно напечатаните изображения върху тях. Този процес се извършва с най-новите технологии и използване на УВ мастила, което гарантира качество и дълготрайност на изображението.

Важно е да се подчертае, че кейсовете са проектирани така, че да позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да е необходимо да ги махате или премествате кейса. Това е от съществено значение за удобството при използване на устройството и запазване на функционалността му.

С Art-Gift.net може да бъдете сигурни, че ще намерите не само функционален и защитен кейс за вашия телефон, но и уникален аксесоар, който ще добави стил и индивидуалност към вашето ежедневие. Този продукт е идеален избор за всички, които ценят красотата и практичността в един, предлагайки същевременно възможност за изразяване на своята уникалност.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Пеперуда ?

Кейсът за телефон от Art-Gift.net е подходящ за всеки, който желае да защити своя мобилен телефон от счупване и надраскване, като същевременно подчертае своя стил и индивидуалност. Той представлява идеален подарък за жени, дъщери, сестри и приятелки, който може да бъде предоставен по всякакъв повод - рожден ден, имен ден или дори без специален повод. За тези, които ценят персонализацията, този кейс предоставя възможност за избор на дизайн, съответстващ на модела на телефона им. Независимо от вашите предпочитания, кейсът осигурява защита и стил в едно, като е подходящ за различни възрасти и стилове.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв