Кейс за телефон - Силует

Код keis28
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Силует . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

2 поръчки за последните 20 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
13 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Силует. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Силует ?

Кейсът за телефон от art-gift.net е не само функционален аксесоар, но и изключително стилен начин да обновите визията на вашия смартфон. Този кейс се характеризира с изящен дизайн и персонализация, която го прави подходящ подарък за всеки - подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятел или специален човек във вашия живот, независимо от повода - подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто така, за да изразите своята признателност и обич.

Изработен от висококачествена мека пластмаса, този кейс е проектиран да обгърне вашето устройство, предоставяйки надеждна защита от счупване и надраскване. Вашият телефон ще остане неповредим, докато вие се наслаждавате на изключително красивия дизайн, разработен специално за вас.

Едно от ключовите предимства на този кейс е възможността за персонализация. Той се изработва персонално за модела на вашия телефон, което гарантира перфектно прилепване и функционалност. Но персонализацията не спира тук - вие имате възможност да изберете своя собствена снимка, дизайн или изображение, което да бъде пълноцветно напечатано върху кейса. Това прави кейса уникален и вашия собствен стил ще бъде винаги на видно място.

Производството на кейсовете се извършва с най-новата технология с УВ мастила, което гарантира ярки и наситени цветове, които не избледняват с времето. Така вашият кейс ще запази своята привлекателност дълго време.

Най-доброто от всичко е, че кейсовете от art-gift.net са проектирани със специални изрези и отвори, които позволяват свободен достъп до всички бутони и портове на вашето устройство, без да е необходимо да го премахвате. Така че, ако искате красив и стилен кейс, който не само ще защити вашия телефон, но и ще му придаде индивидуалност и персонален привкус, този кейс е идеалният избор за вас.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Силует ?

Този стилен и персонализиран кейс за телефон е подходящ за всеки, който желае да обнови визията на своя смартфон и му придаде уникалност. Той е подходящ за мъже и жени, както и за всички възрасти. Кейсовете се изработват специално за модела на телефона, което гарантира перфектно прилепване и функционалност. Те предоставят надеждна защита от счупване и надраскване, което ги прави идеални за ежедневна употреба. С персонализираното напечатано изображение по ваш избор, кейсът става чудесен подарък за рожден ден, имен ден или просто като израз на вашия стил и индивидуалност.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв