Кейс за телефон с Ваши снимки - Моето всичко

Продуктов код keis287
5.00
794

Кейс за телефон с Ваши снимки – Моето всичко. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

4 поръчки за последните 14 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Снимки
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Гинка Русева

Бърза изработка и доставка.

Миглена Иванова

Много съм доволна.

Ивелина Лапчева

Бързи, точни и коректни! Благодаря за календарите и подаръците и в бъдеще бих ползвала услугите ви!

Габриела Петкова

Бързо обслужване и добро качество ❤️

Galya Valcheva

Изключително коректни, много бързо направиха чашите ми подарък, въпреки натоварения график, получих всичко навреме! Чашите изглеждат страхотно и нямам търпение да зарадвам получателите им! Определено ще поръчам отново!

Rosi Atanasova

Страхотни!! Благодаря още веднъж за подаръците Миналата година си бях поръчала от вас календарите и както миналата, така и тази година съм много доволна

Катето Колова

Винаги бързи коректни, винаги с грижа и внимание към клиентите си. За поредна година поръчвам календари и винаги оставам доволна.

Krasi Dimitrova

Днес си взех календарите !Страхотна изработка бързи и коректни! Продължавайте така и за напред .☺Благодаря!

Десислава Дойкина

Бърза изработка. Доволни сме.

Десислава Йорданова

Прекрасно изпълнение! Бързо, точно и коректно! Благодаря ви, Art-Gift!
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон с Ваши снимки - Моето всичко ?

Кейс за телефон с вашите снимки - перфектният начин да направите стилнен и мил подарък за вашите любими хора. Този кейс не е просто защита за телефона, той е и спомен за най-ценните моменти и послание на любов.

Изработката на кейса става с ваши любими снимки и надпис "Ти си моето всичко". Този подарък е символ на вашата специална връзка с тези хора, които са всичко за вас. Всяко поглеждане на техния телефон ще ом напомня за връзката и важността им във вашето сърце.

Кейсът може да бъде персонализиран по ваш вкус - можете да промените дизайна, да добавите цветове и елементи, които са специални за вас и получателя на подаръка. Това го прави перфектен подарък за рожден ден, подарък за имен ден или просто така, без никакъв повод.

Този кейс не е само красив, но и функционален. Изработен е от мека пластмаса, която обгръща телефона, предпазвайки го от счупване и надраскване. Пълноцветната печатна технология с УВ мастила гарантира високо качество на изображението, което ще изглежда живо и наситено.

Този кейс осигурява лесен достъп до всички бутони и портове на телефона, без да ограничава функционалността му. Той е удобен и стилен аксесоар, който съчетава красота и практичност.

Подарете на вашите близки и обичани хора нещо уникално и специално - персонализиран кейс за телефон, който ще им напомня за връзката ви всеки ден. Вижте разнообразието от дизайни и опции в онлайн магазина ArtGift и защитете телефоните им със стил.

За кого е подходяща Кейс за телефон с Ваши снимки - Моето всичко ?

Този персонализиран кейс за телефон е подходящ за всеки, който иска да направи уникален подарък, изразяващ специалната връзка с близките си хора. Той е идеален за рожден ден, имен ден или просто като израз на обич и признателност. Кейсът е стилен аксесоар и подарък за мъж, и подарък за жена, като гарантира защита на телефона от повреди и надрасквания. Неговата персонализация го прави универсален подарък за всички възрасти и поводи, предоставяйки възможност за изразяване на индивидуалността и уникалността на всяка връзка.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв