Кейс за телефон с Любими снимки 4

Код keis286
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон с отпечатани ваши любими снимки. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 4 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Снимки
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
4 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Оverwatch . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон с Любими снимки 4 ?

Кейсът за телефон, представен на Art-Gift.net, е персонализиран и уникален подарък, който излъчва красота и топлина. Той е идеалният начин да запазите вашите най-любими моменти и да ги носите със себе си навсякъде. Независимо дали търсите подарък за рожден ден, подарък за имен ден или друг специален повод, този кейс със сигурност ще впечатли вашите любими хора.

Подаръкът може да бъде предназначен както подарък за мъж, подарък за женавключително подарък за майка, подарък за баба, подарък за баща, подарък за дядо, подарък за дъщеря и подарък за син. Всеки получател ще се радва на уникалността на този подарък.

Кейсът се изработва с голяма степен на персонализация. Можете да изберете модел на телефон, за който искате да поръчате кейса, и да качите своите любими снимки. Това гарантира, че кейсът ще бъде точно по ваш вкус и с уникалния визуален стил, който предпочитате.

От гледна точка на функционалност, кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашето мобилно устройство и ще го защити от счупване и надраскване. Освен това, те позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на телефона, без да ограничават неговата функционалност.

Използваме най-новата технология с УВ мастила за печат, което гарантира ярки и наситени цветове на изображението върху кейса. Това прави кейса не само функционален, но и визуално привлекателен, с качествен и издръжлив дизайн.

Всички тези качества правят кейсовете от ArtGift перфектния подарък за всеки, който цени персонализацията, красотата и защитата на своят телефон. Пазарувайте онлайн от ArtGift и осигурете на вашите любими моменти постоянно място във вашия ежедневен живот.

За кого е подходяща Кейс за телефон с Любими снимки 4 ?

Кейсът за телефон от ArtGift е подходящ за всички, които ценят персонализирани подаръци и искат да защитят своят телефон със стил. Той е идеален за подарък за рожден ден, имен ден или специален повод за мъже, жени, майки, баби, бащи, дядовци, дъщери и синове. Този уникален кейс предоставя възможност за индивидуалност и носене на любими снимки върху телефона, като същевременно го предпазва от повреди. Със своята функционалност и изразителен дизайн, този кейс ще направи всеки телефон по-привлекателен и защитен, като същевременно предоставя незабравим подарък, който олицетворява значими моменти.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв