Кейс за телефон с Любими снимки

Продуктов код keis283
5.00
794

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон с отпечатани ваши любими снимки. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

3 поръчки за последните 10 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Снимки
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
20 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти

Mariq Spasova

Благодаря!Всичко е както трябва. Препоръчвам!

Христина Ризова

Поръчах си календари и днес ги взех. Страхотни са и напълно оправдава очакванията ми! Препоръчвам!

Daniela Ivanova

Страхотни сте. Бърза работа адекватна реакция. Коректно отношение. Перфектна изработка Изключително доволна съм. Благодаря ви !!!

Десислава Петрова

Страхотни професионалисти! Огромно благодаря за бързата доставка и качествена изработка!

Ангел Иванов

Просто Бързи, коректни, супер качество!!!

Нели Атанасова

Страхотно обслужване и бързо изпълнение и то по време на празници. Календарите са уникални. Благодаря ви!

Andriana Stoqnova

Отново коректни и безупречни! Благодаря! Светли празници! Бъдете здрави!

Veronika Georgieva

Поръчах си календар А3 размер с шест снимки. Много съм доволна. Изпълниха поръчката бързо и точно. Всички баби и дядовци много се радват на големите снимки на внучетата си.

Мариела Драганова

За трета година се доверявам на Вас и съм адски доволна от качеството на календарите

Христина Синапова

Календарите са страхотни.Благодаря ви.Препоръчвам ги на всеки който иска нещо красиво.
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон с отпечатани ваши снимки . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон с Любими снимки ?

Кейс за телефон от ArtGift е повече от просто защита за вашия смартфон. Това е персонализиран аксесоар, който носи в себе си специални спомени и емоции. С него можете да съберете вашите най-любими снимки и да ги носите винаги със себе си, където и да отидете. Този кейс е най-добрият начин да покажете вашата индивидуалност и да споделите специални моменти с хората, които обичате.

Дизайнът на кейса е просто впечатляващ. Той се изработва специално за вас със снимките и модела на вашия телефон. Възможността за персонализация ви позволява да изберете точно какъв дизайн и снимки да бъдат включени. Така можете да създадете уникален аксесоар, който отразява вашата индивидуалност и стил.

Този кейс е идеален подарък за специални поводи като подарък за рожден ден, подарък за имен ден или други лични празници. Няма значение дали сте в търсене на подарък за мъж, подарък за жена, подарък за приятел или приятелка, подарък за син или подарък за дъщеря - персонализираният кейс за телефон е подходящ за всички. Това е подарък, който носи сърце и емоция, и ще бъде запомнен с усмивка.

Важно е и да отбележим, че кейсовете на ArtGift не предоставят само стил и персоналност, но и отлична защита на вашия телефон. Те са изработени от мека, но здрава пластмаса, която обгръща телефона ви и го предпазва от счупване и надраскване. Независимо от къде сте и какво правите, телефонът ви е в безопасни ръце.

Също така, кейсовете са снабдени с най-новата технология за печат с УВ мастила, което гарантира ярки и живи цветове на изображенията. Вашите снимки ще бъдат възпроизведени с висока резолюция, което придава на кейса още по-голяма привлекателност.

И накрая, но не на последно място, кейсовете на ArtGift осигуряват лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон. Не е необходимо да го махате от кейса, за да използвате всички функции на устройството си.

Защитете и персонализирайте своя телефон с кейс от онлайн магазин ArtGift. Това е начинът да носите специални моменти с вас и да зарадвате вашите близки с неповторим подарък.

За кого е подходяща Кейс за телефон с Любими снимки ?

Кейсът за телефон от ArtGift е подходящ за всеки, който цени индивидуалността и специалните моменти. Той е идеален подарък за всеки, който иска да съчетае защита на своя смартфон с персоналния стил. За мъже и жени, млади и възрастни, този кейс е перфектният начин да изразите себе си и да подарите уникален аксесоар на приятели, семейство или партньор. С възможността за персонализация, кейсът е подходящ за всички, които искат да носят любимите си снимки и спомени винаги със себе си и да ги показват с гордост.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв