Кейс за телефон - Терен

Код keis136
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Терен . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 18 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
6 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Терен. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Терен ?

Кейсът за телефон от ArtGift е не просто аксесоар, а стилен и персонализиран начин да обновите своя телефон. Той е идеален подарък за мъжподарък за баща, подарък за син или подарък за приятел, независимо от повода подарък за рожден ден, подарък за имен ден или без конкретен повод.

Най-голямото предимство на този кейс е персонализацията. ArtGift ви позволява да изберете моделът на телефона си и да създадете уникален дизайн, който отразява вашия стил и предпочитания. Това прави кейса идеален не само за вашия собствен телефон, но и за специален подарък, който няма да остане незабелязан.

Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която обгръща телефона ви и го предпазва от случайни счупвания и надрасквания. Този слой защита е особено важен за запазване на вашия телефон в перфектно състояние. Освен това, кейсът добавя индивидуален акцент чрез пълноцветно напечатано изображение върху него.

ArtGift използва най-новата технология с УВ мастила за печат на изображенията върху кейсовете. Това гарантира богати и наситени цветове, които ще изглеждат оригинални и издръжливи във времето.

Едно от предимствата на този кейс е, че предоставя достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да ограничава функционалността му. Така можете да използвате телефона си безпроблемно, докато същевременно се наслаждавате на индивидуалния стил и защита, предоставени от кейса.

Защитете своят телефон и дайте му индивидуален стил с кейсовете от онлайн магазин ArtGift. Независимо от модела на вашия телефон, те предлагат персонализирано решение за вас или страхотен подарък за вашите близки.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Терен ?

Кейсът за телефон от ArtGift е подходящ за всеки, който иска да предпази своя телефон от повреди и да добави индивидуален стил към устройството си. Той е идеален за мъже и жени, независимо от възрастта им. За хората, които обичат персонализацията, този кейс е перфектният избор. Той се предлага за много различни модели телефони, като подарък за рожден ден, имен ден или просто като жест на внимание. Със своята защита и стил, кейсът от ArtGift е подходящ за всички, които ценят своите телефони и искат да ги направят още по-изразителни.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв