Кейс за телефон - Футболна жена

Код keis143
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Футболна жена . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

1 поръчка за последните 11 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
14 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Футболна жена . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Футболна жена ?

Кейсът за телефон, представен на art-gift.net, е изключително стилен и свеж аксесоар, който не само ще предпази вашия телефон, но и ще го обнови със забележителен дизайн. Това е перфектният подарък за всеки мъж, подарък за син или подарък за приятел, било то подарък за рожден ден, подарък за имен ден или без никакъв повод. С този кейс, вие можете да изразите своя стил и индивидуалност, като го персонализирате за вашия любим модел телефон.

Кейсовете са изработени от мека и издръжлива пластмаса, която обгръща вашия телефон, предпазвайки го от счупване и надраскване. Този аксесоар съчетава функционалността на защитен кейс с креативния дизайн, който прави телефона ви уникален.

Изображението, което ще бъде напечатано върху кейса, се възпроизвежда във високо качество с помощта на най-новата технология на печат с УВ мастила. Това означава, че цветовете ще бъдат ярки и наситени, а изображението ще изглежда остро и детайлно.

Едно от големите предимства на тези кейсове е, че предоставят лесен достъп до всички бутони и портове на вашия телефон, без да ограничават функционалността му. Така че можете да използвате своя телефон без притеснение, като същевременно наслаждавате на страхотен дизайн.

В заключение, този кейс за телефон не само предоставя надеждна защита на вашето устройство, но и добавя персоналност и стил. Той е идеален подарък за всеки, който цени красотата на дизайна и практичността на защитените аксесоари за телефони.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Футболна жена ?

Този кейс за телефон е подходящ за всеки, който желае да обнови и защити своя смартфон. Той е идеален подарък за мъже, синове и приятели, подходящ за рожден ден, имен ден или като специален жест, дори без конкретен повод. С персонализацията за желания модел телефон, този аксесоар е подходящ за всички марки и модели. Неговият стилен дизайн и качествената изработка с УВ мастила осигуряват уникална визия и забележителна защита. Този кейс съчетава функционалност и стил, правейки го подходящ за широка аудитория с вкус към индивидуалност и ефективна защита на телефона.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв