Кейс за телефон - Футбол

Код keis59
5.00
796

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Футбол . Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила.  Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

3 поръчки за последните 15 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
17 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Футбол. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Футбол ?

Кейсът за телефон, представен на уебсайта https://art-gift.net/, представлява стилно и индивидуално решение за обновяване на вашия смартфон. Този кейс се отличава с изключително красив дизайн и може да бъде персонализиран специално за модела на вашия телефон. Това го прави прекрасен подарък за мъжподарък за баща, подарък за син, подарък за брат или подарък за приятел, подходящ ката подарък за рожден ден, подарък за имен ден, така и без конкретен повод.

Един от най-важните аспекти на този кейс е изработката му от мека пластмаса, която не само ще придаде стил и уникалност на вашия телефон, но и ще осигури надеждна защита от счупване и надраскване. Този кейс предлага идеален баланс между елегантен дизайн и функционалност.

Едно от предимствата на кейсовете е, че те се персонализират специално за вашия телефон, което гарантира перфектно прилягане и достъп до всички бутони и портове. Това означава, че може да продължите да използвате своя смартфон по навечерие, без ограничения.

Кейсовете са напечатани с най-новата технология на пълноцветни изображения, използвайки УВ мастила, които гарантират ярки и живи цветове. Този детайл придава кейсовете несравнима естетика и ги прави идеални за тези, които ценят красотата и индивидуалността във всяко нещо, което притежават.

С кейс за телефон от https://art-gift.net/ ще добавите стил и индивидуалност на вашия смартфон, като го предпазите от повреди и му придадете уникалност. Този аксесоар е не просто красив, но и функционален, предоставяйки ви най-доброто от двата свята - стил и защита.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Футбол ?

Този кейс за телефон е подходящ за всеки, който иска да предаде своя стил и индивидуалност чрез своя смартфон. Той е идеален подарък за мъже - баща, син, брат или приятел, като предоставя възможност за персонализация според техния вкус. С красивия дизайн и ярките цветове, кейсът предлага уникален начин да се изразите.

Освен това, този кейс осигурява надеждна защита на смартфона от счупване и надраскване, което го прави подходящ за всеки, който иска да поддържа своят телефон в перфектно състояние. Той съчетава естетика и функционалност, което го прави подходящ за широк кръг потребители.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв