Кейс за телефон - Футбол 2

Код keis61
5.00
802

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон – Футбол 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

5 поръчки за последните 21 часа
Марка телефон
Модел Samsung
Модел Alcatel
Модел Honor
Модел HTC
Модел Huawei
Модел iPhone
Модел Lenovo
Модел LG
Модел Microsoft
Модел Motorola
Модел Nokia
Модел OnePlus
Модел Realme
Модел Sony
Модел Xiaomi
Цена:
22 00 лв
Офертата изтича след:
:::
ДниЧасаМинутиСекунди
Количество:
Минимална сума за поръчка - 10 лв.
10 души гледат този продукт в момента
Сподели:
Мнения от клиенти
Няма добавени мнения
Допълнителна информация

Силиконов гръб за телефон с отпечатано изображение по Ваш избор. Използваната технология на печат гарантира устойчовост на цветовете. Печата не се изтърква и не пада като масовите кейсове на пазара. 100% гаранция за качество.

Кейс за телефон със снимка на Кейс за телефон Футбол 2. Защитете телефона си с кейс от онлайн магазин ArtGift. Кейсовете са изработени от мека пластмаса, която ще обгърне вашия телефон и ще го защити от счупване и надраскване, а също така и ще придаде уникалност с пълноцветно напечатаното изображение върху него. Ние печатаме по най-нова технология с УВ мастила. Нашите кейсове позволяват достъп до всички бутони и портове.

Какво представлява Кейс за телефон - Футбол 2 ?

Кейсът за телефон, който представяме, е идеалният начин да обновите визията на вашия телефон с несравним стил и индивидуалност. Този кейс разполага с невероятен дизайн, който не само придава на вашето устройство нов вид, но и го предпазва от повреди и надрасквания. Най-доброто от всичко е, че всеки кейс се изработва специално за модела на телефон, който изберете, гарантирайки перфектно прилягане и функционалност.

Този кейс е подходящ за всеки, който цени качествен дизайн и иска да предостави на своя близък или приятел стилен и полезен подарък. Той е перфектен подарък за баща, подарък за син, подарък за брат или подарък за приятел, подходящ като подарък за рожден ден, така и подарък за имен ден, или дори без повод, като израз на вашето внимание и признание към тях.

Кейсовете са изработени от мека, но изключително издръжлива пластмаса, която обгръща вашия телефон и го предпазва от счупване и драскотини, предоставяйки му необходимата защита в ежедневната употреба. Но не само това, този кейс добавя и оригиналност, благодарение на възможността за пълноцветно печатане на вашия избран дизайн върху него. Този процес се извършва с най-новата технология, използвайки УВ мастила, които гарантират ярки и наситени цветове, като в същото време запазват изображението от избледняване и износване.

Кейсовете са създадени със специални отвори и прорези, които позволяват лесен достъп до всички бутони и портове на вашето устройство, без да е необходимо да го сваляте. Така че, докато вашите причини да изберете този кейс могат да варират от стил и индивидуалност до защита и удобство, едно е сигурно - този аксесоар ще направи вашия телефон уникален и стилно облечен.

За кого е подходяща Кейс за телефон - Футбол 2 ?

Този кейс за телефон е подходящ за всеки, който цени персонализирани и стилни аксесоари за своя телефон. Той е отличен подарък за мъже като бащи, синове, братя или приятели, независимо от повода - рожден ден, имен ден или просто като израз на приятелство. С меката, но издръжлива пластмаса и пълноцветния дизайн, кейсът предоставя не само стил, но и защита на телефона от надрасквания и счупвания в ежедневната употреба. Той е идеален за всички, които искат да добавят уникален и личен акцент към своя телефон.

Защо да поръчате от нас? 

Ние изработваме всяка ваша поръчка с много любов и внимание в детайла. Знаем колко важен може да бъде един подарък и с колко много емоции може да бъде зареден. За това и ние влагаме изключително много позитивна енергия, за да може да заредим вашия подарък с нея и да го направим още по-специален.

Цена:
22 00 лв